08/22/12 02:00
(http://socialevo.net/)

Ново: Споделяне на снимки със Skype за iPhone и iPad

Ново: Споделяне на снимки със Skype за iPhone и iPad

Днес Skype обявиха пускането на нов ъпдейт, версия 4.1, за мобилните устройства на Apple с iOS. Новият ъпдейт позволява качването и споделяне на снимки от iPhone, iPod Touch и iPad.

Новите неща при версията на Skype 4.1 не са много, но са интересни. На първо място е възможността за качване и споделяне на снимки от вашето iУстройство. Това може да стане, като направите нова снимка или изберете снимка от вече заснетите и съхранени във вашата галерия. Така много лесно можете да я споделите с приятел или ваши близки чрез Skype.

Добрата новина е, че няма ограничение в размера на файла, който можете да споделите. Това е превъзходен начин да споделяте големи снимки, които трудно бихте споделили по имейл поради ограниченията за размера на прикачен файл. Пращането е лесно. Избирате контакта от списъка и изпращате снимка. Той ви праща обратно по същия начин. Просто, нали? Единственото изискване е и двамата да ползвате Skype. Ако лицето, на което пращате снимката, не е „On line“ тя ще му бъде доставена, след като се включи в Skype.

Единственото изискване е и двамата да ползвате Skype.

Ако лицето, на което пращате снимката, не е "On line" тя ще му бъде доставена, след като се включи в Skype.

Другите промени са свързани със сигурността на приложението и малко с дизайна. Също така от компанията твърдят, че новата версия щади батерията на вашето iOS устройство и дава възможност да държите програмата отворена в режим „background“ много по-дълго. Но основната промяна, която ще бъде много полезна за потребителите, е възможността да споделят снимки помежду си с помощта на Skype.

Новата версия на Skype можете да свалите тук, а по всяка вероятност вече сте получили известие за нея в App Store на устройството. Каква ще е следващата крачка? Звучи логично да е споделяне на видео. Да видим, ще очакваме следващия ъпдейт.

Подобни статии:

  1. Манията за споделяне на снимки в мрежата расте
  2. Бързо споделяне на снимки във Facebook
Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване