08/24/12 15:45
(http://www.azcheta.com/)

ROI добавят и художествена литература към портфолиото си

Повече от 13 години след създаването си едно от водещите български издателства на бизнес литература ROI Communication обърна поглед и към художествената литература. Компанията стартира своя серия с художествени заглавия под марката ROI Books, като първата книга предстои да излезе съвсем скоро.

Деютното заглавие от поредицата ще бъде криминален роман от млад български автор, разкри пред "Аз чета" Десислава Бошнакова, управител на ROI Communication. "Срещнахме се с него, защото искаше да се занимаваме с PR-а на новата му книга. Когато я прочетох, си казах, че искам да застанем зад книгата не само като PR-консултанти, но и като издатели".

Шефката на ROI разказва, че от малка обича криминалните романи и не е устояла на изкушението издателството да застане зад една наистина вълнуваща криминална история. "Tалантът на автора ни спечели. Надявам се да спечели и читателите", допълва Бошнакова.

От ROI обещават да избират само книги, които си струва да бъдат препрочитани, и често да се изправят срещу предизвикателството да работят с български автори. От издателството вече са харесали още две заглавия, а на гърба на първата им художествена книга, читателите ще разберат и коя е следващата.

Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване