08/29/12 15:00
(http://ivo.bg/)

Вълкът в Кремъл козината си мени, но глупостта си охранява зорко

Прочетох в Кафене.нет следната информация:

Прочутата анимационна поредица “Ну, погоди” ще се върти по телевизията само след 23:00 часа вРусия.

Hовият закон за защита на децата вкарва приключенията на прочутите герои в графата “вредни за детската психика и здраве”, съобщи руският сайт РБК, цитиран от Mediapool.

Законът влиза в сила от 1 септември в Русия.

Приключенията на вълка и заека съдържали “сцени на насилие” и за това попадат в раздела “филми за възрастни”.

Основният проблем за излъчването на анимацията през деня е аморалното и арогантно поведение на вълка, който дими като комин, обижда децата и се държи нахално с жените, пише руският сайт.

Според мнения на зрители, публикувани в социалните мрежи, по тази логика трябва да бъде забранен и филмът “Приключенията на Том Сойер”, тъй като пропагандира идеята за скитничеството, както и филмът за крокодила Гена и Чебурашка.

В един от епизодите те се целуват, което може да се сметне за пропаганда на хомосексуализма, което би потресло православния клир.

Краткият ми коментар е, че без да искам съм направил от моите деца, които обичат да гледат „Ну, погоди” и прихванаха от филмчето няколко руски думички по естествен път, без да им бъдат наливани насила в главите ( както на моето поколение) и веднага се оказа, че всъщност е вредно за психическото им здраве.

Тези русофоби в Кремъл направо не знаят как вредят на дружбата ни!

Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване