08/31/12 05:23
(http://socialevo.net/)

Wolfram Alpha показва детайли за вашето присъствие във Facebook

Wolfram Alpha показва детайли за вашето присъствие във Facebook

Wolfram Alpha обяви новa възможност за анализ на вашето присъствие във Facebook. Както знаете, Wolfram Alpha е търсачка, създадена от британския физик професор Стивън Уолфрам, която дава точни и изчерпателни отговори на конкретни въпроси, без да се налага визуализирането на милиони страници с предложения от възможни отговори, както прави обичайно Google например.  

За да видите какво може Wolfram Alpha по отношение анализа на вашето присъствие във Facebook, трябва да въведете „facebook report“ в полето за въпроси на Wolfram Alpha. Просто кликнете върху бутона, който казва „Analyze my Facebook data“, разрешете достъп на приложението до вашите данни във Facebook и след известно време в зависимост от обема на вашите данни се появяват персонални резултати за вашето присъствие във Facebook. Обемът данни, които ви показва, много голям и предполага задълбочени изводи. Интересът към тази нова функционалност на Wolfram Alpha e огромен и много от потребителите вчера се оплакваха в Twitter от затруднения при достъпа до услугата.

Интересът към тази нова функционалност на Wolfram Alpha e огромен и много от потребителите вчера се оплакваха в Twitter от затруднения при достъпа до услугата.

След като сте направили това, ще получите от Wolfram Alpha данни за вашия рожден ден, възраст, както и следващия ви рожден ден (колко месеца и дни остават до него), къде живеят вашите приятели и роднини, на колко са години, кога са родени, каква зодия са, както и много други интересни неща.

Според създателя на Wolfram Alpha Стивън Волфрам персоналните данни за вашето присъствие във Facebook, които ще получите, могат да се съберат в една малка книжка от 60 секции. Така че имайте търпение и се пригответе да отделите повече време, за да разгледате обстойно резултатите от анализа на Wolfram Alpha. Ако все още не сте го направили, ви препоръчвам да разгледате Wolfram Alpha.

Снимка: Wolfram Alpha

Подобни статии:

  1. Бъг във Facebook показва тайните снимки на Mark Zuckerberg
  2. Споделете вашето съдържание с BO.LT
Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване