09/03/12 02:00
(http://socialevo.net/)

Здравко Здравков е ТОП автор на месец август. Честито, Здравко!

Здравко Здравков е ТОП-автор на месец август

Ето че дойде моментът да проверим кой е ТОП авторът на месеца! Надето, която спечели тази титла два през поредни месеца, юни и юли, за пореден път показа своя хъс и познания, но Здравко Здравков успя да я пребори. Неговите 5 статии за месец август събраха много читатели, харесвания и споделяния, което пък допринесе за стойността на материалите му. Можем само и единствено да честитим първото място на нашия приятел и да се надяваме, че този приз ще бъде едва началото за него.

Няма как да не споменем обаче и хората, които се бориха до последно, а и ще го правят и през следващия месец, със Здравко. Това бяха Надя Петрова, Кристиян Богданов и Бойко Николов, които дишаха във врата на печелившия. Все пак той успя да удържи и се пребори за първото място. Така Здравко Здравков е ТОП автор за месец август на SocialEvo.NET.

Специалната награда за ТОП автора на месец август е ваучер за CPC реклама на стойност 50 лв. без ДДС в Performance мрежата на EasyAds, даваща възможност да достигне до над 250 сайта с покритие 90% от българската онлайн аудитория. Cost-per-Click рекламата в EasyAds гарантира месечен обхват от над 3 милиона потребители (по данни от Google Analytics). 

Voucher-EasyAds-SocialEvo

Благодарим на Иван Иванчев и EasyAds за предоставената награда и честито отново на Здравко!

Подобни статии:

  1. Надя Петрова продължава да е лидер и за месец юли
  2. Честито! Кристиян Богданов е ТОП автор на месец май
Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване