09/03/12 02:00
(http://socialevo.net/)

Новият iPhone май ще бъде с нови слушалки

Премиерите на новите продукти на Apple обичайно са предшествани от много слухове, дискусии и снимки. Любовта на феновете на компанията ражда неочаквано добри резултати. Месеци преди официално да разберем как ще изглежда следващият iPhone на специалното събитие на Apple, целият интернет се е разпалил от спорове какво точно ще представлява той. И вече видяхме големия екран, металния гръб и какво ли още не.

Последната новина около Apple е за… слушалките на следващите iPhone и iPod. Според слуховете, тръгнали от един виетнамски блог, който е с традиции в разкриването на технологичните Apple-ски изненади, на 12-и ще видим и новия дизайн на малките бели слушалки, по които можем да познаем всеки собственик на мобилно устройство на Apple. Ето ги:

Новият iPhone май ще бъде с нови слушалки

Изглеждат странно, но според MacRumors, които са успели да преведат и видеото, на което са показани слушалките, те следват идеята на Apple за монолитен дизайн. Това ще промени усещането, което създават при носене. Вероятно ще са и по-здрави. Дизайнът отново е от Калифорния, но ще бъдат сглобени в завод на Foxconn във Виетнам.

Дизайнът отново е от Калифорния, но ще бъдат сглобени в завод на Foxconn във Виетнам.

Много хора не обичат настоящите заради лошо качество на звука, неприятно усещане при носене и пр. Аз пък съм недоволен, че след пране слушалките работят отлично, но микрофонът така и не пожела да чуе гласа ми повече, така че не ги перете по възможност, поне докато дойдат новите и пробваме и тях.

Новите неща на Apple, най-вече в мобилния сегмент, започнаха да привличат много любопиство особено преди премиерата на iPhone 4, когато Gizmodo случайно откриха забравен прототипен модел в един бар. Тази година официалното представяне на наследника на iPhone 4 и iPhone 4S на 12 септември, по всяка вероятност, бе предшествано от още повече новини по темата. Остават броени дни до момента, в който ще разберем кои от тях ще се окажат истина.

Снимки: Tinhte.vn

Подобни статии:

  1. Новите iPhone, iPad mini и iPod nano на 12 септември
  2. Siri и за собствениците на iPhone 4 – по заобиколен път
Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване