09/11/12 03:00
(http://socialevo.net/)

Microsoft представиха Yahoo! Bing Network и Bing Ads

Bing представиха новата Yahoo!Bing мрежаYahoo! Bing Network е новото официално име на рекламната мрежа, създадена около Bing, Yahoo! и други партньорски сайтове. Тя дава достъп на рекламодателите до аудитория от над 150 милиона уникални потребители на територията на САЩ, търсещи съдържание в интернет. Bing Ads пък е новото име на инструмента, който наследява Microsoft adCenter и чрез който рекламодателите ще управляват своите кампании. Това обявиха днес MicrosoftНов интерфейс, по-добра ротация на рекламите и възможност за множество акаунти от страна на една агенция са само част от новите характеристики на рекламната платформа.

Целта на Bing е привличане на нови рекламодатели, като им се предоставят по-добри условия чрез примамлива ротация. Освен това се разчита до голяма степен и на панелите, които ще обслужват админите. Те могат не само да дадат интересни възможности за анализ, но и да допринесат за това да се открият нови хоризонти пред рекламодателите. Интересен е фактът, че рекламната мрежа Yahoo! Bing разполага със своя фен страница във Facebook, както и с профил в Twitter. Така всеки, който иска да следи какво се случва там или да зададе въпрос, може да се възползва.

Подобни статии:

  1. Yahoo! и Bing посягат на Google
  2. Bing е втората най-използвана търсачка според comScore
Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване