09/11/12 04:53
(http://socialevo.net/)

Малко повече от 24 часа до пускането на iPhone 5

Малко повече от 24 часа до пускането на iPhone 5

Ето че наближава сряда, 12 септември 2012 г. Един обикновен работен ден, но за феновете на Apple този ден е специален. Специален е, защото предстои представянето на новия iPhone. Самото събитие ще бъде в Yerba Buena Center for the Arts в Сан Франциско. Както винаги досега, поканите за събитието са изпратени, датата се знае и мястото също. А подготовката за събитието тече с пълна сила. Очаква ни едно превъзходно шоу.

Представянето на iPhone 5 ще бъде изключително важно, защото от една страна ще даде дългоочакваната нова и подобрена играчка на феновете на Apple, но по-важното е, че ще покаже новостите, свързани с мобилните технологии, които Apple ще приложи в своя успешен смартфон. Това събитие се очаква с нетърпение и от конкурентите като Samsung, Nokia, Microsoft, Google, които ще сверят своите планове с лидера. Нещо, от което печелим всички ние. Няма спор, бъдещето е в мобилните технологии. А според много анализатори iPhone е мобилното устройство, което превъзхожда останалите устройства по своите възможности. Новостите при него досега винаги са били еталон за развитието на останалите устройства. Неслучайно се водят куп патентни дела.

На самото събитие е възможно да бъдат представени и други устройства. Въпреки че според някои анализатори това няма да се случи на 12-и, а на друга дата, за да не се засенчи представянето на новия iPhone 5. А екипът на Apple ще има какво да представи, като според слуховете и предположенията, които вървят в мрежата, новостите ще са много и най-различни. Говори се за различен дизайн, по-голям дисплей, нов процесор, NFC, 4G LTE.

Да не забравяме, че представянето на iPhone 4S беше толкова успешно, че още през първите 24 часа бяха продадени над 1 милион устройства. За първите три дни след представянето му бяха продадени 4 милиона iPhone 4S, като за iPhone 5 се очаква продажбите да бъдат между 5 и 5.5 милиона. Внушително, нали? Вярно е, че самото пускане в продажба няма да е веднага, а вероятно след няколко седмици, но могат да се заявят предварителни поръчки и това е индикативно за интереса на потребителите към устройството.

Така че стрелките на часовника се въртят и остава едно денонощие до пускането на новия iPhone 5. А ние от SocialEvo.net ще ви информираме подробно за събитието и новостите, свързани с новия модел.

Снимка: Apple

 

Подобни статии:

  1. Новите iPhone, iPad mini и iPod nano на 12 септември
  2. Възможно ли е Apple да продадат 250 милиона iPhone 5?
Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване