09/15/12 03:00
(http://socialevo.net/)

Първото модно YouTube видео, създадено с очилата на Google

Първото модно YouTube видео създадено с очилата на Google

И преди сме писали за експерименталния футуристичен проект на Google, наречен Project Glass, и за заиграването на Google с модната индустрия. Разказахме ви за експеримента на Google по време на провеждащото се модно ревю на Диане фон Фюрстенберг. По време на ревюто, на което присъства и самият Сергей Брин, беше заснето нестандартно видео клипче, което показва възможностите на Google очилата, които се носеха от участниците в шоуто, манекенки, гости и самата Диане фон Фюрстенберг.

След заснемането на шоуто от множеството присъстващи организаторите обещаха да публикуват на 13 септември по време на провеждащата се седмица на модата в Ню Йорк обработените потоци от видео информация в специално филмче. Обещаха също да го публикуват в YouTube канала на Google. Създаден бе и специален хаштаг #DVFthroughGlass в Google+, на който се публикува актуална информация, свързана с филмчето.

Ето че денят дойде и документалното филмче за модното ревю на DVF е вече факт. Прекрасно филмче, показващо нестандартни страни на модното дефиле на DVF, както и огромния потенциал, който стои зад тази нова и завладяваща технология на бъдещето, наречена Google Glass. Няма спор, бъдещето е тук и сега, а къде може да бъде усетено най-добре – в модната индустрия естествено.

Оставям ви да разгледате филмчето и ще се радвам да споделите дали ви харесва. Смятате ли, че Google Glass Project има бъдеще във филмовата индустрия? И с усмивка ви пожелавам приятни почивни дни.

http://www.youtube.com/watch?v=30Pjl31cyDY

Снимки: Youtube

Подобни статии:

  1. Първото видео с Google очила
  2. Модни ли са Очилата на Google?
Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване