09/19/12 03:00
(http://socialevo.net/)

Twitter с обновления на twitter.com и приложенията за iOS и Android

От днес ето така може да изглежда и твоят профил в Twitter:

Twitter с обновления на twitter.com и приложенията за iOS и Android

Можем да дообогатим профилите си, като добавим т.нар. „header photo“. Снимката може да е с размери 1252×626, но можете да качите и по-голяма, а Twitter сами ще я центрират и ще премахнат ненужното от кадъра. Чрез „header photo“ можем по още един начин да въздействаме на хората, които разглеждат профила ни. Снимката допълва цялостната представа за нас и може да провокира или, разбира се, откаже някого да ни следва. Компаниите, които все още не са от онези привилегировани партньори на Twitter, също могат да се възползват. Подходете нетрадиционно. Интересното е, че Twitter са добавили възможност и за центриране на изображенията, които използваме като фон, както и за избор на цвета на полупрозрачния панел. Опитайте! Могат да се получат доста интересни неща.

Заедно с това нововъведение, следващо стъпките на Facebook и Google+, идват и новите версии на Twitter за Android и iOS.

Заедно с това нововъведение, следващо стъпките на Facebook и Google+, идват и новите версии на Twitter за Android и iOS. За телефоните обновлението най-вече се съсредоточава върху възможността да добавим „header photo“ и през самото приложение, което е доста удобно. С него можем да гледаме и профилите на хората с техните нови заглавни снимки. Другото е, че в профилите на хората можем да гледаме всички снимки, които са качили, като местим пръста си наляво и надясно върху малката галерия.

Twitter за iPad е претърпял съществена метаморфоза.

Twitter за iPad е претърпял съществена метаморфоза. Той е придобил някои от чертите на Twitter for Mac – навигационната лента. Създава и усещането за пълноценна работа с twitter.com, а не с мобилно приложение – зарежда например картинките на целия екран.

Похвално е, че Twitter продължават да развиват своите приложения. Все пак с новите ограничения, които предстоят да влязат в сила съвсем скоро, те на практика ограничават развитието на приложенията на външни разработчици.

Снимки: Иван Ралчев и Twitter

Подобни статии:

  1. Оправиха приложенията на Twitter за iPhone и Android
  2. Подобрения в приложенията на Twitter за iOS и Android
Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване