09/21/12 03:00
(http://socialevo.net/)

Как да си върнем любимия Google Maps на iPhone

Как да си върнем любимия Google Maps на iPhone

iOS 6 е превъзходен и носи много нововъведения. Siri е подобрен и може да помага в още повече неща. В Mail има VIP Inbox, в който ще попадат най-важните имейли – единственото, което се изисква от вас, е да изберете кои са тези важни за вас хора. Facebook е дълбоко интегриран операционната система и ред още неща. Освен YouTube приложението, с което бяхме свикнали досега, в iOS липсва и разчитащият на Google Maps обаче. Няма го. Заменен е Apple-ските Maps.

Всъщност Maps е едно превъзходно приложение и има своите предимства като например разкошни 3D образи на градове, препоръки за ресторанти и бизнес адреси, но само за определени страни. За съжаление България не попада сред тях.

В същото време много от нас са свикнали с Google Maps, обичат го и им липсва. Дилемата е дали да обновим нашия iPhone, iPad или iPod touch с новия iOS. А ако искате да пробвате iOS 6, без да се разделяте напълно с Google-ските Maps, има решение и то е много просто. Ето как става това.

Подобни статии:

  1. Как IKEA използва Indoor Google Maps
  2. Google пуснаха свое YouTube приложение за iPhone
Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване