09/26/12 03:00
(http://socialevo.net/)

MySpace с нов дизайн

MySpace с нов дизайн

Една от най-старите социални мрежи, MySpace, може да се похвали с нов дизайн, който ще стане активен за потребителите в най-скоро време. Платформата е инвестирала средства в новия си облик, но по нищо не личи да е постигнала нещо революционно. На практика новата визия на MySpace е опитала да интегрира в себе си функционалности от Facebook, Twitter и Pinterest. Според специалистите новото лице на социалната мрежа ще бъде пуснато скоро за всички потребители, желаещи да подновят връзката си с тази платформа.

Ако трябва да сме честни, редизайнът на MySpace не впечатлява с нищо ново, което не сме виждали до този момент. Особено се оказва обаче скролирането настрани – свикнали сме да е от горе надолу. Въпреки това известяването чрез Notifications, бързото споделяне на съдържание чрез интеграция на Facebook и Twitter профила и множеството новини, които можете да следите във фийда, добавят някаква стойност на MySpace като цяло.

http://www.youtube.com/watch?v=PQXXEs4khyY

Естествено от MySpace не са останали по-назад и със събитията. Вече можете много лесно и приятно да създадете събитие по подобие на Google+, а след това да поканите свои приятели. Но дали социалната мрежа се опитва да заприлича на останалите си конкуренти, или пък на Windows 8, никой не знае все още. Ще очакваме с нетърпение да видим какви ще са отзивите на потребителите и дали MySpace ще може да се възроди.

Снимка: MySpace

Подобни статии:

  1. YouTube пусна нов дизайн
  2. LinkedIn с нов подобрен дизайн
Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване