09/27/12 03:00
(http://socialevo.net/)

Вземи 25% отстъпка от Google Play Store

Само четири години след своето стартиране магазинът на Google за приложения, Google Play Store, успя да реализира 25 милиарда сваляния. Това постижение на онлайн магазина за приложения, който доскоро бе известен като Android Market, Google са решили да отбележат това постижение, като пуснат част от своите приложения с 25% отстъпка. По този начин Google ще покажат своята благодарност и признателност на всички свои фенове.

Вземи 25% отстъпка от Google Play Store

Приложенията, които ще могат да бъдат сваляни с намалена цена, са на производители като Electronic Arts, Gameloft, Rovio и Full Fat. Освен намалени приложения Google Play Store ще предложи на потребителите си най-добрите 25 филма, които трябва да притежавате, 25-те забранени книги и 25 музикални албума, променили света. Всички тези придобивки също така ще бъдат пуснати с голямо намаление.

Въпреки че Google Play Store отстъпва на своя основен конкурент App Store на Apple, компанията е сигурна, че все повече разработчици ще се възползват от тази платформа и ще създават приложения за Android. Проблемът, който съществува на този етап, е, че потребителите в Google Play Store не са от запалените по плащанията. Това се превръща в основна пречка както за разработчици, така и за самата платформа. Дали това ще се промени, остава да видим в следващите месеци.

Снимка: Google 

Подобни статии:

  1. Google Chrome за Android от Google Play
  2. Google Play – полезното и забавно Google-ско място
Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване