09/27/12 03:00
(http://socialevo.net/)

Ново: Ползвайте Dropbox и във Facebook група

Ново: Ползвайте Dropbox и във Facebook група

Ето нещо ново и полезно, особено за членовете на Facebook групи, които имат желание да споделят файлове, документи, снимки или видео с останалите членове на Facebook групата. Facebook и Dropbox обявиха, че от днес интегрират възможността да споделите файлове от Dropbox с членове на Facebook групи.

Ако имате акаунт в Dropbox, услугата, която позволява да съхранявате файлове в облака, това е една превъзходна възможност да споделяте конкретни файлове с членовете на група във Facebook. Лесно и просто е – тези файлове така или иначе са достъпни по всяко време, където и да се намирате – на лаптопа, на мобилния телефон, на работа… Освен това имате и едни 2 GB, които можете да ползвате безплатно, така че новината е отлична!

Как точно става това ни показват в официалния си блог Dropbox. Просто е. Първо свързвате своя профил в Dropbox с Facebook. След това, когато решите да споделите файл във Facebook група, го избирате и готово, това е всичко. Освен това можете да търсите конкретни файлове в Dropbox. Документи, снимки и видео клипове, споделени чрез Dropbox, ще са видими на стената на групата и всеки ще може, освен да ги отваря, и да коментира под тях. Полезно, нали?

Документи, снимки и видео клипове, споделени чрез Dropbox, ще са видими на стената на групата и всеки ще може, освен да ги отваря, и да коментира под тях.

А ако ползвате и мобилен телефон или таблет, също ще можете да се възползвате от тази интеграция на Dropbox с Facebook. Това означава споделени файлове във Facebook, достъпни за вас и членовете на вашата група, където и да се намирате. Екипът на Dropbox обявиха, че пускат тази възможност днес и постепенно тя ще достигне до всички потребители през следващите няколко дни. Супер!

Препоръчвам ви да се се възползвате от безплатните 2GB от Dropbox!

 Снимки: Dropbox

Подобни статии:

  1. Dropbox вече споделя папки с Facebook
  2. Търсите снимка във Facebook? Ползвайте Bing.
Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване