10/02/12 03:00
(http://socialevo.net/)

Нов слух за мини iPad през октомври

Нов слух за мини iPad през октомври

Имаме iPhone 5, имаме нов iPad, но има слухове, при това не от вчера, и за още нещо. Този път идват от Fortune, които се позовават на неназован „голям инвеститор в Apple“, според когото ни очаква премиера на нов продукт от Apple през октомври. Според поредния слух очакваме Apple да обявят ново мобилно устройство – iPad Mini. 

Новият iPad мини ще е нещо между големият iPad и малкия iPod touch. Новото мобилно устройство ще бъде с размер на екрана от 7.85 инча. Според слуховете то ще е и много по-евтино – около $300 долара. Дали е истина и има ли място за такова устройство, което ще е по-малко от iPad-а и ще е в ценовата гама на Nexus 7 и Kindle Fire? Остава да видим.

По-интересното е, че според този слух се очаква този месец да има специално събитие на Apple, на което да бъде представено новото мини iPad-че. Това щяло да стане на 17 октомври, като поканите за събитието, което ще бъде грандиозно както всяко друго досега, ще бъдат пратени на 10 октомври. Както се и очакваше от Apple отказват да коментират по темата.

Също според този слух се очаква iPad Mini да бъде пуснат за продажба на 2 ноември. Леле, какъв точен слух, сега остава да се окаже и верен. Как мислите, дали е възможно пускането на такова мобилно устройство от Apple и най-важното, защо?

Снимка: 9to5Mac

Подобни статии:

  1. Очакваме iPad 3 през първата седмица на Март
  2. Microsoft планира пускането на Windows 8 през октомври
Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване