10/03/12 11:55
(http://ruslantrad.com/)

Помощ!!! Сирийците ще ни залеят!!!

Съмнения терзаят президента Плевнелиев…

Плевнелиев: Виждаме опасност от бежанци от Сиpия

Ще вземем мерки, включително и на дипломатическия фронт, както и в Европа, каза президентът

(Вести БГ) 

Президентът е прав! Слагайте био-хазард костюмите, пускайте карантината и залостете вратите! Сирийците идват в България с милиони и всички са заразени с болест незнайна! Крийте децата си по мазетата, запасявайте се с храна и прочие! Роската го е видял! Прозрял е в бъдещето и е осъзнал, че вълната сирийски емигранти ще помете България като кошмарен зомби апокалипсис!

Така…  а сега стига глупости! За пореден път президента лъсна като бебешки гъз в храсталак насред Борисовата градина ( брей тук даже има скрита метафора :D ). Незнайно защо българските власти са се притеснили от изселването на 750 000 сирийци от родината им… Сякаш всички те ще дойдат точно в България – страна на безкраен толеранс и още по-безкрайни възможности. По последни данни в България има точно 193-ма сирийци. Да! Не 193 000 а само 193-ма. Едва ли ще станат повече от 500, но ние ги чакаме все едно ще ни залее бежанска вълна, която ще погълне оскъдните ни ресурси от палатки, хляб “Добруджа” и минерална вода. Ако слушате политиците, всеки втори емигрант от Сирия се е засилил към България със страшна сила и скоро по улиците няма да може да се разминаваме от палаткови лагери и бежански битаци…

Лично аз се надявам в трошицата здрав разум останала сред българите и се моля хората да не се връзват на приказки на хора, които все още не са разбрали, че Австро-Унгария и Чехословакия вече ги няма…..

Сирийските бежанци не са страшни, не ядат повече от нас самите а и повечето от тези, които ще дойдат в България най-вероятно вече си имат роднини тук, които да им помогнат. Единственото, което могат да донесат тези хора със себе си е частица от духа на непримиримостта към произвола и безхаберието на управниците. Може би от това се бои всъщност президента Плевнелиев….

Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване