10/12/12 03:00
(http://socialevo.net/)

Google с най-големия ъпдейт за Street View

Google с най-големия ъпдейт за Street View

В официален пост в блога си Google обявиха, че са направили най-големия ъпдейт, прилаган някога на тяхната услуга Google Street View. Услугата на Google се състои в даване на възможност на онлайн потребителите да пътешестват из различни краища на света, седейки удобно на своето канапе. Подобрението от своя страна е довело до включването на над 250 000 мили или 402 336 км пътища. По този начин потребителите на услугата ще могат да надникнат на все повече интересни места по света.

Чрез Google Maps потребителите могат да откриват нови места или да се ориентират в случай на нужда. Превръщането на услугата в реално виртуално пътешествие от стана на Google успява да заплени все повече хора по света. Новите локации, които Google са успяли да добавят към Street View, се намират в държави като Великобритания, САЩ, Русия, Италия и Швеция. По-интересни обекти пък, които са включени, са Екатеринският дворец, залата Чианг Кай-шек в Тайван и Стенли Парк във Ванкувър.

Само преди седмица Google пуснаха ъпдейт и за мобилните потребители на услугата, за да могат и те да се наслаждават, но и ориентират най-вече чрез своите смартфони и таблети. Google Street View включва не само визуални карти, които ви позволяват да се разходите из даден регион и да зърнете едни от най-красивите обекти в света, но също така предоставя информация и снимки. Възможността за приближаване и променяне на гледната точка допринася за доброто преживяване и качествената обиколка из улиците на различни антични и митични местности по света.

Снимка: Google

Подобни статии:

  1. Google Image Preview ъпдейт
  2. Google с нов Page Rank ъпдейт
Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване