11/01/12 15:07
(http://www.azcheta.com/)

Цял месец забавление с Муминтролите

Знаете ли кои са муминтролите? Не? Тогава се радваме да ви ги представим и дори ще ви дадем възможност да ги опознаете много добре по време на Месеца на муминтролите, който ще протече до края на ноември в сайта "Детски книги". Кампанията се осъществява в партньорство с издателство "Дамян Яков", които осигуряват и наградите в различните игри.

Да, Месецът на муминтролите в "Детски книги" няма да мине и без награди. Всяка сутрин на сайта ще бъде публикувана снимка на един от героите в поредицата с предизвикателство към малките четящи да познаят името му като коментар под публикацията и да спечелят награди. В края на деня името на героя ще бъде разкривано, заедно с кратка информация за смаия него. Всяка седмица ще бъде изтегляни името на един от всички, дали верни отговори за всеки герой на деня през изминалите 7 дни.

Най-големите познавачи на Муминтролите пък ще могат да слечелят комплект книжки от поредицата, отговаряйки само на три лесни муминтролски въпроса. Името на победителя в играта ще бъде изтеглено по време на специалното „Муминско парти“, организирано от изд. „Дамян Яков“ на 08.12.2012 г. в НДК (София) в рамките на „Панаира на книгата“

Вече можете да се запознаете с авторката на поредицата за малките тролове - Туве Янсон, с най-обичания герой Муминтрол, както и с първото от ревютата за книги в поредицата - "Кометата идва". Ревютата на книги ще са повече от 10, а в секцията "Любопитно" ще можете да прочетете интересни неща около историята на муминтролите, самите герои, свързаните с поредицата инициативи и още много интересни факти и новини.

Добре дошли в Месеца на муминтролите в detskiknigi.com!

Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване