11/03/12 03:00
(http://socialevo.net/)

Rivo Case – най-тънкото зарядно за iPhone

Rivo Case - най-тънкото зарядно за iPhone

Една от великите драми на модерния човек е падащата батерия и то точно в най-неподходящия момент. А едно зло никога не идва само. В повечето случаи се оказва, че не си носите кабела… А и в крайна сметка това с кабелите е адски досадно. Трябва да мислите постоянно да не го забравите някъде, а ако не сте с чанта, трябва да мислите и къде да го приберете.

Ето защо Rivo Case е перфектно решение на този проблем. Запознайте се с най-тънкото калъфче за iPhone, което в същото време е и зарядно. А да, да не забравя – можете да го използвате и за прехвърляне на данни. Просто е. Закачате телефона към USB порт с кабела на калъфчето и започвате да зареждате. Така можете и директно да синхронизирате iPhone-а с компютъра си.

Калъфчето е с твърда рамка, изработена от пластмаса, за да предпазва телефона от нараняване. Гъвкавият USB конектор е изработен от силикон, за да може максимално лесно да се прибира в калъфчето. След обстоен анализ на продуктите на пазара създателите на Rivo Case установяват, че много от предпазващите калъфи са прекалено големи, неудобни и грубовати. Ето защо те се ограничават до 2мм дебелина. Калъфчето наистина е много тънко, компактно и доста симпатично. Предлага се в 3 разцветки за модела iPhone 4S и в черно и бяло за iPhone 5.

http://www.youtube.com/watch?v=3kvyWWJrrdA

В момента продуктът се патентова. Както се досещате, това е прототип, който очаква своето финансиране чрез предварителни поръчки. За целта трябва да се набере сумата от $50 000. Ето защо създателите на това ултратънко зарядно ще са ви благодарни, ако подпомогнете старта на производството, който официално е планиран за март 2013. Цената на приноса започва от $35 в зависимост от това какво искате и очаквате да получите. За повече информация за пакетите можете да проверите на страницата на проекта в Kickstarter.

Снимки: rivocase.com

Подобни статии:

  1. Samsung отново се шегуват с iPhone
  2. iPhone стана на 5 години
Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване