11/11/12 10:39
(http://www.azcheta.com/)

По-малко от месец до Панаира на книгата

Наближава 31-то издание на Софийския международен панаир на книгата, който тази година ще се състои oт 4 до 9 декември. Организаторите от Асоциация "Българска книга" (АБК) съобщиха специално за "Аз чета", че досега заявки са подали над 130 изложители, като се очаква броят им да нарастне до началото на Панаира.

Щандовете на издатели, книготърговци, културни институции и останалите изложители ще бъдат разположени на познатото място - Националния дворец на културата в София, като вече са заети и трите етажа на изложбения комплекс.

Страна почетен гост на Панаира тази година е Унгария. От АБК очакват специално за откриването в София да пристигне вицепремиера на страната г-н Тибор Наврачич.

Най-големият сайт за книги и четене у нас "Аз чета" и тази година е медиен партньор на Панаира на книгата. Очаквайте отново пълна програма с всички събития от културната програма, новини за най-интересното от щандовете на изложителите, както и много интересни специални материали от НДК. Всичко това в добре познатата ви секция "Панаирът".

Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване