11/23/12 08:11
(http://ivo.bg/)

Синият харем е харам т.е. срам

Русия се управлява от векове на принципа „бий, за да те уважават”, но в русофилска България, в която властта ни лъже най-безсрамно, че имала намерение да „пляска руснаците”, Борисов не бие- той направо уважава наред. Сега уважи СДС като стара партия.

Не, това не е партиен въпрос и тъкмо по тази причина има смисъл да бъде коментиран преди да е ясна развръзката с (не)съгласието на Петър Стоянов да участва лично в срамната сценка. Нищо лично, наистина!

„Марката СДС”, както се изразява търговски Бойко Борисов, е подложена на неговото публично уважение на подиума на общественото любопитство. Зяпачите в лявата ложа похотливо потриват ръце, възбудени от гледката как техният човек от милиционерското училище поругава тази пущина СДС, отказваща сама да пукне толкова години.

Тече екранизация на документалния филм по сценария на Вуте, който заплашил Пена, че ако не може сам, „човек че наеме” и пак ще я насили.

За да няма съмнение откъде идва поръчката в осветяването на сцената се включи тази сутрин и телевизионния канал, в който прелюбодействието лъсна без задръжки. Водещият Бареков постави разграничителната линия: който не подкрепя кандидатурата на Петър Стоянов за КС е ляв. И призова няколко пъти сините депутати, които отказват да я еректират, да бъдат скопени от парламентарната група.

Е, този път, след груповото изнасилване, пущината СДС може наистина да пукне. От срам.

С такива „защитници” не й остава друго, освен хората с остатъчно достойнство да му лепнат марката СДС на Борисов и престанат да позволяват да бъдат употребявани като смокинов лист за срамотиите в т.н. дясно пространство, като той нарича своя харем ( думичка, която идва от арабската дума „харам”, т.е.„срам”).

Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване