11/24/12 13:58
(http://milenafuchedjieva.blogspot.com/)

кремена срещу милена:) - или "жените ще спасят света!":)))

драги фейсбук и всякакви приятели и врагове, предоставям в този сив ноемврийски ден на вашето любопитно, клюкарско, воайорско, гладно за скандал внимание, кореспонденцията между две пламенни жени, които отстояват позицията си:) две писма между мен и кремена халваджиян. харесва ми да стават публични дебати, дори и някой да ме смята за луда, че участвам или ги предизвиквам. 
кремена е страстен пушач и страстен човек, аз съм страстен човек и страстен боец за моята представа за света. ето ни в пълен блясък без да сме писали за вестник, а така както се пишаг писма, без много да му мислим:) 
това ми пише кремена:
Миленка,знаеш колко те обичам,както съм сигурна и че знаеш,че съм потресена от статията ти!Започвайки от заглавието!никой от нас-пушачите (средно интелигентни люде)не отрича,че е зависим,но и никой от нас не ще да трови вас-непушачите(високо интелигентите!)Но не желая да бидем наричани хора със слаба воля!!! Слаба,силна-тя е НАШАТА воля и ние имаме право на нея! По тази причина,ако някой още не е 
разбрал,ние си искаме нашите места,вие си имайте вашите(кдето между другото ще умрете от скука!но по-добре от скука,отколкото от цигари,нали?)Примерите пък от света въобще не искам да ги чувам! Ако взимахме пример от света-нямаше да сме това,което сме! Печалната истина е,че ние никога няма да бъдем като света,заради потресаващия ни манталитет! Та-изречението е само едно-НИЕ НЕ СМЕ АМЕРИКА!Ние сме Балканите!-тук се пуши! И нещо друго-не мога да повярвам,че точно ти използваш израза "ще свикнат"!?! НЕ ИСКАМ да свикавам! И в затвора се свиква,и в соц-а се свикваше! Неискам да свиквам! Помниш великия Мел Гибсън,крещеше FREEDOM,докато му резнаха главицата! Искам да съм този крясък,а не овчата тълпа,която го гледаше тъпо! И моят баща почина,Миленка. Но никой на тази земя няма да може да ми обясни ЗАЩО той се разболя от рак. Тази дискусия ще приключи тук. В твоя чест писах даже на кирилица(което иначе смятам,че няма никакво значение!) И в твоя чест бях мила и любезна,надявам се ще го оцениш! До скоро виждане-на снимки,не тук! С уважение-Кремена Халваджиян

2:31pm
Milena Fuchedjieva
мила кремена!

2:40pm
Milena Fuchedjieva
напълно разбирам какво ми казваш, но никак не съм съгласна! вярвам, ВЯРВАМ, че тук може нещата да се променят и че това постепенно ще отшуми и също вярвам, че е добре за всички хора. свободата е прекрасно нещо, и нямам нищо против да има някакви заведения в които да се пуши, нещо като "клетките" по летищата, но смятам, че колкото са по-малко, ако ги има, толкова по-добре. тук може да са балканите, но много неща се промениха в последните 20 години в опитите на българия да стане по-цивилизовано място и това е един от тези опити, който, вярвай ми, в перспектива ще успее и младите, които НЕ ПУШАТ след 5 години ще са много по-малко отколкото сега. в това съм убедена и нищо не може да ме разубеди:) 
абсолютно оценявам, че си мила и любезна, защото знаеш, че и аз съм една устата като теб, която си отстоява нещата също така пламенно:) по това доста си приличаме:) 
аз пуша докато пия, т.е. винаги като съм в кръчма пуша, но ми харесва да не мога да го правя, смятам, че при положение, че като не мога сама да се спра, това че ме спира закона, е здравословно за мен. 
на съвсем различно мнение сме, но няма лошо. светът ще стане по-добър само ако има разговор и отстояване на позиции. 
о, пълно е с хора, които не са запалвали цигара и умират от рак, няма спор. но инфарктите и инсултите са пряко свързани и наистина е ужасно тъжно и жалко, че българия е на първо място в ес. тази забрана е една малка крачка това да се промени. разбира се, и хората трябва да живеят по-спокойно, но пък ето - смятам че е много по-полезно и добре за човешката душа, здраве и психика да изпуши една марихуана, но никога няма да лобирам за легализирането й заради децата. но да не казвам голяма дума, може и да променя мнението си. така както не искам децата да пушат цигари, така не искам и да пият, нито да пушат трева. 
това е от мен. благодаря, че ми писа, ако искаш изкарай кореспондецията ни наяве, както прецениш.

2:41pm
Milena Fuchedjieva
аз също се надявам, че някой ден пак ще се засечем на снимки:)
успех във всичко, без да ти пожелавам успех в този протест. надявам се, че няма да се разсърдиш заради това. 
поздрави на теб и маги!
Публикувана на 11/24/12 13:58 http://milenafuchedjieva.blogspot.com/2012/11/blog-post_24.html
Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване