11/26/12 06:28
(http://socialevo.net/)

Samsung GALAXY Note II с над 5 милиона продажби за 2 месеца

Samsung GALAXY Note II с над 5 милиона продажби за 2 месеца

От централата на Samsung се похвалиха, че глобалните продажби на Samsung GALAXY Note II са достигнали 5 милиона само за 2 месеца след появата му през септември. Samsung GALAXY Note II е смартфон устройството, което е с необичайни размери. С диагонал на екрана от 5.5″ той е по-голям от обикновените смартфони и по-малък от таблет. Така попада в т.нар. нова категория “фаблет“, което е хибрид между телефон (phone) и таблет (tablet).

По своите характеристики Samsung GALAXY Note II се доближава до флагмана Samsung Galaxy S III, но се отличава основно по размери. Поради по-големите размери е добавен и стилусът S-Pen. По-големият размер на устройството е позволил на Samsung да използват и по-голяма батерия, което пък от своя страна се отразява добре на времето, през което устройството може да се ползва в движение. Samsung GALAXY Note II ползва новата версия на Android 4.1 Jelly Bean и е с 1.6 GHz Quad-Core процесор.

Фаблетът Samsung GALAXY Note II е страхотно устройство и неслучайно интересът към него е огромен. Устройството се продава и в България. За възможностите на устройството можете да научите от това видео:

http://www.youtube.com/watch?v=SgZfyMIXdH4

Снимка: Samsung

Подобни статии:

  1. Телефон? Таблет? Това е просто Galaxy Note
  2. Samsung спечели – Galaxy Tab 10.1 ще се продава в Австралия от понеделник
Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване