12/07/12 11:00
(http://socialevo.net/)

HP подобрява изживяването за потребителите в търговските обекти и ХОРЕКА сектора

HP подобрява изживяването за потребителите в търговските обекти и ХОРЕКА сектора

Новите безвентилаторни HP RP7 и компактни HP RP3 ритейл системи осигуряват гъвкавост в секторите търговия на дребно, хотелиерство и ресторантьорство.

Днес HP обяви две гъвкави ПОС системи за продажби на дребно, създадени, за да предоставят бързо и ефективно обслужване на клиентите. Системите позволяват по-добро управление на бизнеса за търговци на дребно и собственици на хотели и ресторанти в Европа, Близкия изток и Африка (ЕМЕА).

Системата за продажби на дребно HP RP7, модел 7100, е нова безвентилаторна версия на многофункционалната RP7 All-in-One. Създадена е за обекти с голямо натоварване в областта на търговията, хотелиерството и ресторантьорството, но същевременно запазва елегантния дизайн на предшественика си. Новата ПОС система надгражда върху успеха на RP7 All-in-One, която беше лансирана в EMEA по-рано тази година и вече се използва от потребители в региона.

Новата ПОС система надгражда върху успеха на RP7 All-in-One, която беше лансирана в EMEA по-рано тази година и вече се използва от потребители в региона.

HP RP3, допълнение към портфолиото от решения за ритейл търговия на HP за региона на EMEA, е компактна и гъвкава система, позволяваща редица възможности за среди с голям брой търговски обекти. Въпреки малкия си размер HP RP3 не прави компромис със свързаността и надеждността, от които зависят всички търговци на дребно, независимо от размера на бизнеса им.

Въпреки малкия си размер HP RP3 не прави компромис със свързаността и надеждността, от които зависят всички търговци на дребно, независимо от размера на бизнеса им.

Новите ПОС системи ще се предлагат като част от дългогодишния ангажимент на HP за предоставяне на иновации на пазара на дребно и поддържане на непрекъснатия растеж на компанията в региона на EMEA. HP демонстрира новите системи в рамките на изложението HP Discover, което се състоя между 4 и 6 декември във Франкфурт, Германия.

Търговците на дребно изискват високонадеждни системи, способни да издържат на натоварванията на различни среди“, сподели Коби Елбаз, директор „Търговски и ритейл решения“ за региона на EMEA в HP Printing & Personal Systems Group. „С тези нови предложения, HP разширява портфолиото си, за да отговори на индивидуалните нужди на клиентите.“

 Ключовите функции на системата за продажби на дребно HP RP7, модел 7100, включват:
- Безвентилаторен дизайн, устойчив на пръски, дим и прах, осигуряващ по-добра надеждност;
- Възможност за избор на размер на дисплея и сензорна технология, както и за допълнителни интегрирани периферни устройства;
- Гъвкави конфигурации за монтаж върху плот или стена;
- По-ниски разходи за охлаждане и енергия с енергийно ефективния Energy Star® сертифициран и EPEAT® Gold регистриран дизайн, осигуряващ изключително ниска консумация на енергия.
- Възможности за добавянето на 26,4 сантиметров (10,4 инчов) HP RP7 дисплей с изложение към клиента (CFD) за богати цифрови рекламни възможности или вакуумен флуоресцентен дисплей (VFD) HP RP7, насочен към потребителите, за по-широка зрителна площ и по-лесно видима цена и информация за продукта.

 

Ключовите функции на системата за продажби на дребно HP RP3, модел 3100, включват:
- Компактен дизайн за осигуряването на максимално пространство;
- Свързаност с различни по-стари и нови периферни ритейл устройства посредством широк набор от серийни и USB портове;
- Интегрирана безжична или кабелна мрежа, осигурява мрежова свързаност за поддръжката на потребителски онлайн транзакции, инвентарни проверки и бек-офис дейности;
- Създаден за работа в среда с температура до 40°C за по-дълъг период от време без външно охлаждане;
- По-ниски разходи за охлаждане и енергия с енергийно ефективния Energy Star® сертифициран и EPEAT® Gold регистриран дизайн, осигуряващ изключително ниска консумация на енергия.

Системите за продажби на дребно HP RP7, модел 7100, и HP RP3, модел 3100, ще бъдат налични на пазара в Европа, Близкия изток и Африка през януари 2013 г.

И двете системи се предлагат със стандартна тригодишна ограничена гаранция от HP. HP предлага различни Care Pack услуги за удължаване на стандартната гаранция в договорите за услуги.

Снимки: HP

Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване