12/12/12 04:00
(http://socialevo.net/)

Samsung Galaxy S III с чисто нови добавки

Samsung Galaxy S III с чисто нови добавки

Притежателите на S III от Galaxy серията на южнокорейския производител Samsung скоро ще могат да се похвалят с няколко впечатляващи екстри на своя смартфон. Готвеният пакет се нарича “The Premium Suite”, а ето и какво включва.

Page Buddy: Устройството веднага реагира при свързване на слушалки. Няма нужда да изчаквате, за да се насладите на любимата си музика.

Contexual Menu: Прикачането на файлове с участието на най-използваните ви приложения вече прави процеса максимално бърз, удобен и лесен.

Contexual Tag: Датата, мястото и времето на снимките ви вече са систематизирани в самите изображения, за да не губите хронологията на заснетите спомени и преживявания.

Multi Window: Е, вече можете и да мултитасквате. В два екрана.

Auto Share Shot Paring using NFC: Споделянето с приятелите до вас става за секунди. Просто доближете двете мобилни устройства и прехвърлете желаното изображение.

Reader Mode: Автоматичната настройка на досега неудобните сайтове позволява бързо ориентиране и удобно четене на съдържанието от избраната страница.

Facebook Lock Ticker: Ако сте заклети Facebook привърженици и социалната мрежа е не просто част от приложенията на мобилното устройство, то тази функция със сигурност би ви била полезна. Вече може да следите новостите в News Feed-a си през lock ticker-a на мобилния си телефон.

Ето как изглеждат тези нововъведения:

http://www.youtube.com/watch?v=6aM7kQ7sCRE

Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване