12/17/12 04:00
(http://socialevo.net/)

Angry Birds Star Wars вече във Facebook

Angry Birds Star Wars вече във Facebook

Както повечето от вас сигурно знаят, една от най-популярните игри, Angry Birds, е дело на финландската компания Rovio, а в 3-годишната си история играта е свалена над 1 млрд. пъти. След пускането на Angry Birds Star Wars от Rovio обявиха идеята за създаване на филм Angry Birds. Играта, която има над 22.6 милиона фена във Facebook, ще бъде интегрирана именно в социалната мрежа.

Angry Birds Star Wars ще може да бъде играна в бета версия от потребителите на Facebook. Това стана ясно, след като Питър Вестербака, част от екипа, стоящ за играта, публикува туит, който осведомява потребителите, че вече могат да играят Angry Birds Star Wars в социалната мрежа.

 

Според информация от The Next Web от Rovio искат да тестват новото приложение, за да могат да отстранят вероятни бъгове. След това ще бъде вдигнат повече шум най-вероятно чрез платена реклама във Facebook. Също така в най-скоро време компанията възнамерява да премахне бета версията и да пусне всички нива на Angry Birds Star Wars за Facebook. Така че ще очакваме с нетърпение да видим пред какви предизвикателства ще бъдат изправени големите пилета.

Всъщност, защо не тествате Angry Birds Star Wars още сега?

Всъщност, защо не тествате Angry Birds Star Wars още сега?

Снимка: Angry Birds Facebook app

Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване