12/17/12 17:10
(http://desnite.eu/)

Ако европейски гръм удари...

На 5 ноември 2012 година, в деня на Гай Фоукс, опитал се да взриви британския парламент през 1605 година, в България също нещо се взриви. С гръм дойде окончателната яснота, с кого си имаме работа в лицето на ГЕРБ-овото управление, накъде то води нещата, какво смята да ни прави и пр.

Както винаги, ГЕРБ-ерите сами си казаха всичко; стига да има, кой да чува.

Бойко Борисов: „Витоша щеше да има хубава спортна база, на 20 минути от София, но сега няма да го имат. Ще се разхождаме. Заради хиляда души, милион и половина няма да карат ски”. Хилядата негодяи, за които иде реч, са протестиращите, окупирали Орлов мост през юни.

По друг повод премиерът обясни, че магистралите са скъпи заради същите негодяи – еколозите, които вдигат пушилка заради „гущери и таралежи”, минаващи по настилката.

Петър Василев – началник на отдел "Досъдебно производство" към СДВР пък оправда искането си за нарушаване закона за лекарската тайна с: "Аз не познавам наркоман, който да не е престъпник”. Болните също са негодници.

Вече не са „от добрите” и доста фермери. Министърът на аграрните дела обяви спиране на субсидиите за зърнопроизводители и пренасочване на парите към краставичари и свиневъди.  
Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване