12/17/12 04:00
(http://socialevo.net/)

Хайде за Коледа в офиса да украсим жива елх@!

Хайде за Коледа в офиса да украсим жива елх@!

Какво ли би била една Коледа без коледно дръвче? Не искам да си представя, но не искам и да гледам изхвърлените след празниците дръвчета… Коледната елха не може да бъде и от пластмаса – не е красива, не създава същата атмосфера, няма го аромата на живота. Така че и двете решения, които познаваме, не работят. Има обаче едно по-добро – да украсим малка, но жива елха, а след празниците да я посадим в планината.

Идеята за една зелена коледна елха е страхотна и най-хубавото е, че всичко е уредено. С кампанията “Зелена Коледа” ще се сдобиете с висока 60-70 см елхичка в саксия. Цената на дръвчето е 36 лв. и не е много по-висока от това, което бихте платили за отрязано дръвче или за пластмасовия му еквивалент. Доставката до офиса ви в София обаче е безплатна.

През март всички тези елхички ще попаднат там, където им е мястото – не на боклука, а в полите на планината и ще пораснат големи. Да, посаждането на дръвчето е част от удоволствието и през март ще можете собственоръчно да настаните своето във Витоша. И не е необходимо да се притеснявате за нищо – лопатите ще са вече там, разрешението е получено, вие само трябва да си носите подходящо облекло и хубавото настроение. Още сега можете да поръчате своето дръвче в сайта на кампанията “Зелена Коледа”. Когато го получите, снимайте се с него и качете снимката на виртуалното дръвче – така ще подкрепите и визуално инициативата и ще заразите и други с нея, за да бъде Коледата все така хубава, а отрязаните дръвчета все по-малко.

Дори и да не живеете и работите в София, сте повече от добре дошли да се присъедините към нас. Сигурен съм, че ще можете да намерите в града си място, където се продават елхички в саксия. След това пак се снимайте и качете снимката в сайта на кампанията.

Поздравления за ICN.bg, ilyan.com и slides.bg за чудесната инициатива! И не забравяйте да изнесете елхичката на терасата или някъде навън и на хладно след празниците. Все пак елхичките обичат да са на студено през зимата, за разлика от нас. И весели празници!

Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване