12/21/12 08:20
(http://www.azcheta.com/)

Магическият свят на Дядо Коледа

Санта Клаус, Синтерклаас, Пер Ноел…Много причудливи имена на един-единствен човек с бяла брада, червени дрехи и чувал с подаръци. И ако малки и големи познават белобрадия Дядо Коледа, вероятно не всички знаят тайните от неговия магичен свят. Затова днес, с помощта на „Дядо Коледа: магическият свят на Санта Клаус“ на изд. „ИнфоДАР“, ще ви поканим да седнете в шейната и ще потеглим към Северния полюс. Готови?

В дебелата книга с лъскави корици се разказва за всичко, свързано с живота и работата на обичания старец: за Северния полюс и неговите обитатели, за тайнствената вълшебна къща на Дядо Коледа и за обитателите й, за помощниците-елфи и дори за елените.

Знаете ли как пристигат писмата при добрия старец? А как той преценява кой да получи мечтания подарък и кой – не? Хмм, това и аз не го знаех, но надзъртайки в работилницата, останах повече от очарована. При Дядо Коледа не стават никакви грешки!

Друго нещо, което винаги ме е тормозело – никога не успявах да запомня от песничките имената на елените. А само с един Рудолф не мога да се излагам… Но сега вече ги знам: Рудолф със специалния нос, Дансер, Виксен, Прансер, Дашер, Донер, Блитцен, Комет и Кюпид. Кой от елените какъв е можете да прочетете в книжката. Ще се запознаете и с техния треньор и дори ще можете да поседнете в специалната шейна.

Не пропускайте да оставите чорапите си на камината, а чашата с мляко и сладки за Дядо Коледа – под елхата. Хмм, и един морков за Рудолф – Дядо Коледа ще му го предаде…

Ето и видеото на Карин за книгата:

Цялото ревю за книгата можете да видите в сайта “Детски книги” като част от кампанията “Книжна Коледа”, в която всеки ден до 24.12.2012 г. ще откривате интересни предложения за книжни коледни подаръци.

Вземи тази книга с отстъпка!





Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване