12/27/12 04:00
(http://socialevo.net/)

Защо iPhone не е за хора с големи пръсти

Защо iPhone не е за хора с големи пръсти

Представете си, че отивате в магазин за мобилни телефони, от който всъщност сте закупили своя апарат, и искате да го замените. Причината е повреда, която вие подозирате. Продавачът обаче смята, че не телефонът, а вие имате проблем. Обяснението е, че пръстите ви са прекалено дебели, за да маневрират по екрана на телефона. Как бихте се почувствали?

Оказва се, че подобни сцени не липсват, а CNET разкриват именно един подобен случай. Става въпрос за клиент в САЩ, който е закупил своя iPhone 4 от магазин на Sprint. След като е обявил своето намерение пред продавач-консултанта, че телефонът му има проблем, той получава следния отговор:

… Вашите пръсти са прекалено дебели за подобен телефон. Трябва да си вземете Galaxy S3.

Е, както и да ви прозвучи това, дали като реклама на Samsung Galaxy S3, или антиреклама на iPhone, то подобно поведение не е рядко срещано в САЩ. В страната на възможностите, евтиното гориво, големите коли, мексиканската бира и iPhone винаги ще се намери продавач, който да ви изненада с подобно изказване.

Такива коментари обаче трябва да служат като сигнална лампичка за брандовете, предлагащи подобни устройства. И това се отнася не само за производителите, но и за операторите. Ако потребителите наистина имат подобни проблеми, а те със сигурност имат, то подобна информация може да бъде използвана така, че да се спечели значителен пазарен дял. От друга страна, операторите също трябва да внимават, за да не се окаже, че участват в поредната конспиративна теория.

Снимка: Apple

Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване