01/15/13 12:27
(http://www.azcheta.com/)

Чета, следователно съществувам

Деян Донков четеИзвестните личности четат. Или поне започнаха да го правят доста демонстративно на плакати с чудноватия надпис "Чета, следователно съществувам". Така издателството Изток-Запад създаде най-хубавата от всички перифрази на прочутата сентенция на Рене Декарт ("Мисля, следователно съществувам") и обърна внимание на своя 10-ти рожден ден.

Вместо да акцентира на своята годишнина, Изток-Запад решава да се обърне внимание на по-важното - четенето, а за целта си намира помощни в лицето на известните личности като Татяна Лолова, Деян Донков, Радина Кърджилова, Милен Миланов, Дони и Нети и други. (Вижте кои са другите популярни лица, включили се в кампанията тук.)

Междувременно от няколко препоръчани книги изречението "Чета, следователно съществувам" става верижно и започва да се употребява като нещо познато. Новините книги от издателство Изток-Запад продължават да валят всяка седмица, а аз силно се надявам, че кампанията ще бъде продължена и извън празничната година. 

За да не забравим случайно как четенето допълва уют в съществуванието ни...

Научете и повече подробности за кампанията от интервюто с PR-а на Изток-Запад - Благой Иванов. 

Повече за предаването "Аз чета с Настя" по радио "Бинар" ще научите тук.

Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване