01/23/13 15:10
(http://www.azcheta.com/)

Пътувай във времето и спечели награди

“Едно невероятно пътуване във времето” е името на конкурса, който ще съпровожда юбилейното XV издание на Националния фестивал на детската в Сливен, съобщиха организаторите. Събитието тази година ще бъде между 7 и 9 май.

В надпреварата могат да участват деца и юноши на възраст от 7 до 16 години, разделени в три възрастови групи: 7 – 10 години, 11 – 14 години, 15 – 16 години. Всеки участник има право да представи до 2 литературни творби (разказ, приказка, стихотворение) специално създадени за конкурса, които трябва да са с обем до 5 машинописни страници.

Текстовете с обозначени на тях: трите имена, възраст (навършени години), училище, адрес, телефон и e-mail за контакти, трябва да бъдат изпратени до 10 март 2013 г. на e-mail: reglibsliven@iradeum.com или на адрес:

8800 гр. Сливен
ул. “Никола Карев” № 1
Регионална библиотека “Сава Доброплодни”
за конкурса “Едно невероятно пътуване във времето”

За втора поредна година в ремките на фестивала се случва и конкурс за изработване на театрални кукли на любими литературни герои. Всеки участник има право да представи до 2 броя кукли, които да са с височина по-голяма от 30 см., а условията и сроковете за участие са същите като на литературния конкурс.

Още информация за двата конкурса можете да видите на официалния сайт на фестивала.

Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване