01/28/13 11:42
(http://socialevo.net/)

Apple подготвят нов, мощен iPad със 128 GB RAM

Apple подготвят нов, мощен iPad със 128 GB RAM

Apple подготвят нов, мощен iPad със 128 GB RAM

Apple подготвят нов модел от четвърто поколение на популярния таблет iPad, който ще е със 128 GB RAM. Това съобщават от 9to5mac позовавайки се на неназован източник.

Не се съобщават много подробности за новият Apple iPad /четвъртo поколение / който ще е с Retina дисплей. Знае се, че това ще е модел с по-голяма оперативна памет 128 GB RAM. Досега моделите iPad бяха съответно с оперативна памет от 16, 32 и 64 GB RAM. Ще се предлага в два цвята черно и бяло и ще бъде в две версии на модела едната само с WiFi свързаност, както и версия на iPad с WiFi и клетъчна връзка.

За образователни институции ще се предлагат специални пакети от по 10 броя и от двата цвята. Цена на модела и кога точно ще се появи за продажба не се споменава. Споменава се единствено, че това може и да е модел предназначен за държавните институции, нещо, което от Apple са правили и преди и с други свои продукти, целящи да отговорят на специфичните изисквания, които имат Американските държавни институции.

Моделът ще поддържа новата версия на Apple iOS 6.1 която е вече достъпна за разработчици като бета. Apple iOS 6.1 ще поддържа и модели на Apple със 128 GB RAM, както и пуснатият наскоро нов iTunes 11.

Вече се появи информация в iLounge че най-вероятно нов iPad /5-то поколение J72/ с чисто нов дизайн ще бъде пуснат през есента, както и нов iPad mini с Retina дисплей (2-ро поколение J 85) който ще запази старият дизайн. Също през есента се очаква и пускането на нов модел iPhone 5S, който вероятно ще е с 13 мегапикселова камера от Sony.

 

Снимка: Apple

Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване