01/28/13 19:16
(http://socialevo.net/)

Apple пуснаха най-новата версия iOS 6.1

Apple пуснаха най-новата версия iOS 6.1

Apple пуснаха най-новата версия iOS 6.1

Apple току-що пусна нов ъпдейт на своята операционна система iOS 6.1 за iPhone, Ipad и IPod Touch устройства. Той е с няколко нови функции, включително допълнителна възможност за ползване на LTE, възможност за сваляне на отделни песни чрез iTunes Match и възможност за търсене чрез Siri на билети за кино и закупуването им от Fandango, но само за САЩ. Има отново възможност за сваляне на отделни песни от iCloud за регистрираните абонати на iTunes Match, възможност, която беше премахната в предишните версии.

Други промени са в Apple Passbook, Safari браузера, нов начин за контрол на музиката при заключен екран, и промяна в софтуера на Apple Maps. Поддръжка на допълнителни езици от Siri. Поддържа и нови мобилни устройства с до 128 GB като очакваният нов таблет iPad, за който вече писахме.

Други промени на Apple iOS 6.1

От Apple пускат и нови API та за разработчици. Ако имате и Apple TV можете да ползвате и възможностите на нов Bluetooth екранна клавиатура.

Apple iOS 6,1 е съвместим с iPhone 5, iPhone 4S, iPhone 4, iPhone 3GS, iPad (трето и четвърто поколение), iPad mini, iPad 2 and iPod touch (четвърто и пето поколение)

Можете да си свалите и инсталирате финалната версия чрез WiFi на своето устройство или от App Store℠ в iTunes.

 

Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване