01/28/13 07:08
(http://socialevo.net/)

IКЕА играе с приятелите си

IKEA - Playin' With My Friends

С IKEA винаги е лесно като детска игра.

Наистина е вдъхновяващо да стартираш деня си с такава творчека реклама като тази на IKEA Великобритания – Playin’ With My Friends, особено когато наред с позитивизма, който излъчва рекламата, се обединяват за игра малки и големи приятели, плюшен мечок, робот, маймунка, динозавър и куп други играчки. Просто няма как да не се влюбиш!

Рекламната агенция, с която си партнира IKEA, е Mother пише Adweek,  пост-продукция на The Moving Picture Company и режисирано от Dougal Wilson, Playin’ With My Friends изследва прозрението, че всички възрастни и деца се държат по-добре, когато седят около една и съща маса заедно. Рекламата е заснета през погледна на младо момиченце, а решенията на IKEA дават възможност на децата да готвят, да се хранят и да общуват с възрастните.

Кампанията включва телевизионни реклами, видео зад кулисите и сингъл на английската група Masters in France – Playing With My Friends, който можете да намерите в iTunes Store.

Ето и самата реклама:

http://www.youtube.com/watch?v=kPbDW_Y72Aw

снимки: IKEA

Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване