01/28/13 07:25
(http://ruslantrad.com/)

Ден за национален траур

ВНИМАНИЕ: ТОЗИ ТЕКСТ СЪДЪРЖА ОБИДНИ ОПРЕДЕЛЕНИЯ КЪМ ЦЕЛИЯ БЪЛГАРСКИ НАРОД И ИЗРАЗЯВА ЛИЧНАТА ПОЗИЦИЯ НА АВТОРА, БЕЗ ДА АНГАЖИРА НИКОГО С НЕЯ. АКО НЯКОЙ СМЯТА, ЧЕ ОБИДНИТЕ ЕПИТЕТИ ПО АДРЕС НА БЪЛГАРСКИЯ НАРОД ЩЕ ЗАСЕГНАТ И НЕГО, НЕКА НЕ ЧЕТЕ!!!

black-wallpapersДнес е ден за национален траур. Вчера, някъде около 19:30-20:00 часа, след 22 години боледуване и агония умря изродената преждевременно българска демокрация. 78% от българите заявиха, че не се интересуват от своето бъдеще, от бъдещето на децата си и от бъдещето на страната си. 78% от българите заявиха че нямат глас и че нямат желание да го използват, дори когато това им се предоставя като възможност. 78% от българите заявиха, че не им пука, че им е все едно и т.н.

Майната ви 78%! Майната ви нерешителни, скапани плужеци! Вие сте безгръбначни мекотели, които знаят само да мрънкат и да се оплакват от държавата и политиците и от липсата на промяна! Е, промяна няма да има, защото за пореден път целокупния български народ се показа като гигантска миризлива вагина (за да използвам научния термин) и доказа, че не заслужава нито своята свобода, нито своето право на глас! Честито! Сега може пак да изпълзите във фекалните си ями, да се заровите в клоаката на своето ежедневие и да халюцинирате сред аромата на миризливия български делник…и така чак до изборите през юли, когато пак ще се жалвате че нямате глас и че няма избор измежду корумпирани политици и безалтернативни пътища!

Този референдум беше последния шанс на този жалък народец да покаже, че има воля ако не да промени настоящето си, то поне да покаже, че има някакво желание за бъдещето си! Таратанци!  Няма бъдеще за народ от неми глупаци! Няма бъдеще за безволеви мулета, които пасат повехналата трева на българската демокрация, отделят газове през всички дупки и смятат че по този начин нещо ще се промени!

Не е важно дали щяхте да гласувате с “да” или “не” вчера! Няма никакво значение – избора си е на всеки човек, според позицията му. Важно беше да се покаже, че поне 4 000 000 човека в тая скапана държава имат НЯКАВА позиция! Нанайси! 1 360 000 души от 6 800 000 имаха позиция….22% от населението на тази страна има някакво желание да се ангажира с нейното бъдеще и толкоз. Това са! Е, аз се гордея, че съм един от тези 12%! Гордея се, че казах “не” на нещо, в което не вярвам и гласа ми беше даден, вместо да се загуби сред всеобщото народно мълчание!

А сега, мили мои българи, след вчерашния ден, ви приканвам, да си затваряте шибаните усти! Никакво оплакване повече! Никакво жално скимтене! Сега ще траете и ще търпите! Юли ще мине и ще замине и пак ще търпите 4 години, а после още 4 и още 4 докато тая скапана черна дупка не се затрие най-после! Вие се самокастрирахте! Вече сте импотентни! А един импотентен народ няма право на нищо! За това мълчете и търпете…това е което сами си заслужихте! Ако някой малоумник се надява, че пак ще има референдум някога, може да иде и да се застреля още сега! Край с референдума! Вече никой политик не е длъжен да пита, понеже хората заявиха “Не ни пука, правете каквото искате!” И, о повярвайте ми, те ще правят каквото искат, а вие, драги мои, вие ще търпите…..

Публикувана на 01/28/13 07:25 http://ruslantrad.com/2013/01/28/den-za-natsionalen-traur/
Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване