01/29/13 09:17
(http://ivo.bg/)

Тук се стреля-време е застраховка КАСКА

Пред Съдебната палата в София стрелят посред бял ден на месо! „Месото” не е какво да е, а е от тестото на най-спряганите имена в криминалните хроники. Пострадалият от стрелбата е подсъдимият за лидерство на наркогрупа Златомир Иванов- Златко Баретата, пронизан от няколко куршума ( с изходни рани откъм гърба). Което значи, че положението е направо…познато.

Понеже сред централните тема в държавата ни е една друга история с пистолет, опрян да главата на ключова политическа фигура в България пред безпомощната му охрана и телевизионните камери, имам основание да се замисля по въпроса за сигурността на всеки един от нас.

Щом пред Съдебната палата раздават улично куршумно правосъдие, а правосъдието не може да се начуди какво да прави с демонстративното пистолетно надмощие над МВР, НСО и частни охранители от едно отделно лице, самоотбраната се превръща отново в приоритет за т.н. обикновен човек в контекста на необикновените събития с още по-необикновени хора, чиято сигурност не може да бъде гарантирана на най-оживени и символични места в столицата ни.

По аналогия с грижата за сигурността на автомобилите ни, за които плащаме КАСКО ( главно като предпазна мярка срещу кражби, които зачестяват срещу незастраховани автомобили), предлагам на застрахователите да пуснат на пазара и услугата КАСКА. Много ще се харчи!

Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване