01/30/13 04:36
(http://socialevo.net/)

Nokia Lumia 820 пристига в България благодарение на VIVACOM

Nokia Lumia 820 пристига в България благодарение на VIVACOM

Nokia Lumia 820 пристига в България благодарение на VIVACOM

От следващата седмица почитателите на смартфоните Nokia ще имат възможност да се сдобият с Lumia 820 благодарение на VIVACOM. Според телекома смартфонът Lumia 820 ще се предлага на цена 24.90 лв. на месец с тарифните планове MegaCall XL, Net&Call Super Max и UniCall XL, както и в брой на цена от 589.90 лв. Lumia 820 ще се предлага със сменяеми цветни панели в черно, бяло и червено.

Моделът Lumia 820 на финландската компания е с новата операционна система Microsoft Windows Phone 8. Новият Lumia 820 е с 4.3-инчов AMOLED дисплей с Nokia ClearBlack технология и резолюция 800×480 пиксела, двуядрен Qualcomm Snapdragon 1.5GHZ процесор с 1GB RAM, 8GB вградена памет, камерата е 8 MP с Carl Zeiss оптика, автофокус и двойна LED светкавица и позволява Full HD видеозапис. Nokia ClearBlack технологията блокира отразяването на слънчевата светлина чрез специални поляризиращи филтри и редуцира излишните проблясъци.

Интересно е и мобилното приложение Nokia City Lens, което позволява разпознаването и персонализирането на обекти като хотели, ресторанти, закусвални, магазини, автобусни спирки и пр. чрез технологията Augmented reality.

Nokia Lumia 820 е и един от малкото смартфони на пазара, които могат да се зареждат безжично, без да е необходимо ползването на кабел.

Снимка: Nokia

Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване