02/12/13 08:16
(http://vasvalch.com/)

Изкуството да си стегнеш багажа с Louis Vuitton

Louis Vuitton Deneuve

Опитвали ли сте да съберете възможно най-много в ръчния багаж за полет? Не? Тогава няма защо да четете повече. Но за тези, които са пътешественици по душа и за тези, които харесват естетиката – за тях е създадена тази кампания на Louis Vuitton, озаглавена ясно “The Art of Packing”. Кампанията не е нова, но си заслужава споделянето – защо ще научите по-долу.

Известната марка представя нова серия куфари. А какво е по-важно за един куфар от естетиката на външния вид? Разбира се, вместимостта. С Art of Packing марката дава ясни насоки за това как се оптимизира вместимостта на вашия куфар. С интерактивна игра можете сами да сгънете багажа си и да научите точно колко побират различните модели на Louis Vuitton. Също, брандът ще ви награди с няколко практични съвета, например как да сгъвате ризи, без да се мачкат яките им или как любимата ви рокля да остане непокътната на дълъг път. Освен забавна, играта ясно предава посланието на марката – ако искате да пътувате удобно, изберете Louis Vuitton. Тук ще видите демо на секцията в сайта, а за пълното изживяване просто посетете оригинала.

Защо работи?

  • Сайтът е организиран не толкова около продукта, а около нужда на потребителя.
  • Качествата на продукта са представени индиректно, но се запомнят по-лесно с демонстрацията.
  • Поставяйки потребителя в главната роля, Louis Vuitton дава свобода и същевременно създава интересна интерактивна среда.

На мен лично от разцъкване чак ми се допътува и си резервирах едни билети – какво остава, ако можех да си купя куфар от сайта!

The post Изкуството да си стегнеш багажа с Louis Vuitton appeared first on Васи ли?!.

Публикувана на 02/12/13 08:16 http://feedproxy.google.com/~r/vasvalch/feed/~3/utqRk4w0zKs/
Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване