02/14/13 07:45
(http://www.azcheta.com/)

50 нощи в сиво (рецепта) [18+]

Необходими съставки

Секс
200 гр. восък
Перо (може линия, камшик)
Шлифер
2 бр. белезници
1 с.л. мръсни приказки
2 щипки за зърна

Време за приготвяне: 50 нощи

Начин на приготвяне

Вземете една гланцирана книга (за препоръчване – с под 120 страници) и хубавичко разстелете из нея много секс – какъвто ви хрумне, от традиционен мисионерски през анален и групов до включващ какви ли не играчки.

Постарайте се да оставите до всяка страница описани извращения и по една с илюстрации. Пасирайте добре актовите скици, за да изглеждат обработени от майстор на Paint, който така и не е стигнал до Photoshop.

Сотирайте текста с всички секс подправки, които имате в кухнята си, а ако се наложи, отскочете до специализиран магазин. Кухнята на Лора Елиъс препоръчва белезници, камшици, разтопен восък, шлифери, вибратори, още по-големи вибратори, превръзки, нашийници, щипки за зърна, но ви насърчаване да експериментирате.

За направата на плънката се нуждаете от двама персонажи (възможни са и повече, но само поръсени) – мъжки и женски. Обработете ги така, че първо женският да е жаден за нови сексуални умения, а мъжкият да е строгият господар в спалнята, но след това ролите да се сменят. 

Внимание! В никакъв случай не позволявайте вътрешни драми и конфликти на героите си, това ще пресече вашата „50 нощи в сиво“.

Финалната ви гозба ще придобие привлекателен вкус – дегустаторите ви ще останат очаровани от рисунките на художника ви, както и от оформлението на ястието. Необходимо е да ги оставите да вкусят миксираното сексуалното разнообразие, а по възможност да научат нещо ново за кулинарията.

Важно е обаче с всяка хапка да поддържате нагарчащото им усещане за изгубено време.

Бележка на готвача: Ако вашата „50 нощи в сиво“ напомня на други популярни гозби в сиво, не се отчайвайте, това е търсен ефект.

За да отпразнувате подобаващо 14-ти февруари, както направихме ние с размяна на ревюта за тази предизвикателна книга, вижте текста на Алекс "Аз чета" в "Литературата днес" тук.

Вземи тази книга с отстъпка!





Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване