02/26/13 07:12
(http://socialevo.net/)

Sony Xperia Tablet Z на пазара през април

Медиа приложенията на Sony

Sony Xperia Tablet Z на пазара през АприлНа Световния мобилен конгрес Sony Mobile Communications (“Sony Mobile”) обяви, че Xperia Tablet Z, който е най-тънкият 10-инчов таблет на пазара, ще бъде пуснат в продажба през второто тримесечие на календарната 2013 г.

Наред с това бе анонсирана и новината, че смартфонът на Sony, флагманът Xperia Z, ще се предлага в магазините по цял свят от днес. Както вече ви информирахме, красивият и мощен Sony Xperia Z се предлага от тази седмица в магазините на Мтел и в България.

Откакто бе обявен през януари, Xperia Z взе 13 награди и получи най-широко разпространение от всички Sony смартфони досега – със 140 канала за продажба на 60 пазара по целия свят. И двата продукта комбинират първокласни характеристики с най-доброто от технологиите, забавленията, дизайна и свързаността на Sony.

 

Първокласен дизайн на таблета

Xperia Tablet Z е най-висококачественият, впечатляващ с работата и характеристиките си 10.1-инчов LTE Android tablet на пазара. Той е проектиран от качествени материали и притежава същия вдъхновяващ OmniBalance дизайн като своя „сродник“ смартфон.

Xperia Tablet Z е изключително тънък и лек със своите 6.9 мм и тегло от 495 г. Наличен в черно и бяло, както и в LTE и WiFi версии, това е първият таблет, който работи с Qualcomm® Snapdragon™ S4 Pro асинхронен четириядрен процесор и притежава най-високите степени на водоустойчивост (IP55 & IP57), предоставяни някога от таблет, което го прави неподатлив на никакви случайни разливания и напръсквания.

Първокласен дезайн на таблета Xperia Z

Xperia Tablet Z задава нови стандарти в забавлението, като обединява първокласни характеристики, Sony технология за свързаност между различни устройства и цялостно потребителско изживяване.

Това каза Каз Таджима, Корпоративен вицепрезидент, ръководител на UX Creative design and Planning в Sony Mobile Communications.

Xperia Tablet Z засилва нашия стремеж да бъдем водещ играч на пазара за първокласни Android устройства, като надграждаме основите, поставени с Xperia Z, и перфектно ги оптимизираме за форм фактора на таблета.

 

Интегрирана Sony технология

Xperia Tablet Z събира най-доброто от Sony технологиите. С 10.1-инчов HD WUXGA дисплей, захранен с Mobile BRAVIA Engine 2, той възпроизвежда по-ярки и по-контрастни цветове за брилянтно визуално изживяване – като на телевизор. Той също така предлага впечатляващия опит на Sony при заснемането, интегриран в 8-мегапикселовата задна камера с “Exmor R for mobile”, както и 2-мегапикселовата HD предна камера – за улавяне на най-добрите изображения при всякакви условия. S-Force Front Surround 3D на Sony гарантира разтърсващо аудио представяне, което се допълва от Clear Audio+ режима на Sony и иновативното използване на двете вградени колони с четири високоговорителни отвора на левия и десния ъгли – за удивителен звук, без значение каква е позицията на таблета. Xperia Tablet Z също така включва STAMINA режим на батерията – уникалната технология за управление на батерията от Sony, която може значително да увеличи времето в режим на готовност. WiFi версията също предлага до 64GB памет с възможност за SD карта.

Интегрирана Sony технология

 

Безпроблемна свързаност с „Едно докосване”

Xperia Tablet Z включва повече опции за свързаност от всеки друг таблет. Той също така включва функциите „Едно докосване” на Sony, които дават възможност на потребителя да прехвърля съдържание безпроблемно от HD таблета на телевизора, от таблета към високоговорителя или от телефона на таблета, само допирайки ги едно с друго. Функциите „Едно докосване” на Sony са ключов елемент в устройствата на Sony през тази година и никоя друга компания за потребителска електроника не предлага толкова много NFC продукти на пазара. Универсалното IR Remote на таблета позволява потребителите да управляват телевизора и други Sony устройства – както и продукти на други производители – директно от таблета, поставяйки го в „сърцето“ на дома. TV Sideview е ново приложение, което предоставя напълно нов начин за взаимодействие с телевизора.

Безпроблемна свързаност с „Едно докосване”

 

Медиа приложенията на Sony

Отличителните за Sony медия приложения – “WALKMAN”, Movies и Album – позволяват на потребителите да се забавляват, да управляват и да гледат съдържание, без значение какво устройство използват. Sony Entertainment Network е достъпна през тези приложения и включва Music Unlimited с достъп до над 18 милиона песни, Facebook социална интеграция, както и Video Unlimited с достъп до над 100 000 филма и телевизионни сериала.

Медиа приложенията на Sony

 

Xperia Tablet Z Аксесоари

Xperia Tablet Z ще се предлага с няколко аксесоара, които включват зарядно устройство, протектор за LCD екран и кожен калъф за носене, който се предлага в бяло, черно или червено. Те ще бъдат налични в Sony магазините и одобрените търговски представители.

Xperia Tablet Z ще бъде пуснат на пазара с операционна система Android 4.1 (Jelly Bean), кaто ще получи ъпгрейд до 4.2 след това, за да предлага най-доброто потребителско изживяване с Android.

 

Ключови характеристики на Xperia Tablet Z

  •  10.1” HD 1920x1200p WUXGA дисплей с Mobile BRAVIA Engine 2
  • S-Force Front Surround 3D
  • Най-тънкият дизайн в света – 6.9 мм и лек само 495 г, за 10.1” водоустойчив таблет
  • Прахо- и водоустойчивост (IP55 & IP57), с калено стъкло на предния дисплей
  • Snapdragon S4 Pro процесор с 1.5GHz асинхронен четириядрен CPUs и 2GB RAM памет
  • Свързаност „Едно докосване” с Near Field Communication (NFC)
  • Уникален OmniBalance дизайн с елегантни заоблени ръбове и отразителни повърхности
  • 8 MP задна камера с “Exmor R for mobile” и Superior Auto, както и 2MP HD предна камера
  • Battery STAMINA режим за подобряване на времето в режим на готовност

Снимка: Sony

Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване