03/02/13 08:52
(http://socialevo.net/)

Facebook подготвя нов дизайн за 7 март

Facebook подготвя нов дизайн за 7 Март

Facebook подготвя нов дизайн за 7 мартОт Facebook  са изпратили покани до медиите за предстоящо горещо събитие на 7 март. Пред избрана публика компанията ще покаже нов дизайн на своя News Feed. Събитието ще се проведе в централата на компанията в Менло Парк, Калифорния.

За новия дизайн на News Feed се носят слухове от доста време насам, като предположенията са, че той ще наподобява плочките на Microsoft, използвани при дизайна на Windows 8, както и дизайна на популярния Pinterest. Очаква се да бъде променен и дизайнът на мобилната версия на Facebook, който не предоставя все още пълните възможности на десктоп версията на Facebook.

Социлната мрежа Facebook е най-голямата в момента с над 1 милиард потребители и все по-усилено навлиза и в мобилните устройства, които бележат бум.

Какво точно ще видим и как точно ще бъде променен дизайнът ще разберем на 7 март и ще информираме веднага читателите на SocialEvo.net.

Снимка: Facebook

Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване