03/04/13 03:00
(http://socialevo.net/)

Ray Ban с поредно креативно приложение

Ray Ban апликации

Ray Ban с поредно креативно приложение

Една от най-популярните марки за слънчеви очила, Ray Ban, отново постави името си зад поредна креативна идея. Прави впечатление, че Ray Ban твърдо залагат на приложенията за смартфони като начин за промотиране на своите продукти. Какъв по-изразителен начин да видиш света през очила от това да направиш снимка и поставиш един простичък филтър по подобие на “action” команда във Photoshop или пък както сер случва в Instagram например. Последното приложение на бранда свързва офлайн и онлайн света по един наистина премерен и оригинален начин.

Най-новото приложение на Ray Ban е напълно безплатно и се казва Ray Ban Lens App. След като си го свалите на своето мобилно устройство, единственото, което трябва да направите, е да снимате. След това снимката отива в ръцете на Ray Ban, а те от своя страна поставят филтър и връщат снимката отново по електронен път. Какво е завладяващото и оригиналното?

Най-инстересната част е, че филтърът идва не от приложение, подобно на Instagram, MyTubo или нещо друго, а от истински очила на Ray Ban. Така усещането, че гледате през новите стъкла на марката, става изключително близко до действителността. В тази статия сме включили също така една от последните приложения на Ray Ban, свързано със слънцето. Пускането на Bright Light бе през април 2012 г.

http://www.youtube.com/watch?v=21p1GEPYAOI

http://www.youtube.com/watch?v=TrTFld2M7Wg

Снимка: Ray Ban

Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване