03/04/13 23:20
(http://socialevo.net/)

Samsung Galaxy Grand дебютира на страхотна цена

GalaxyGrand

Samsung Galaxy Grand дебютира на страхотна цена

Samsung Galaxy Grand е телефон, който обещава да ни даде най-доброто от Samsung Galaxy S3 и Galaxy Note 2 в по-достъпен смартфон и за сметка на това без да ни лишава от добри спецификации.

Всъщност това е малко подвеждащо, тъй като спецификациите на Galaxy Grand са много далече от тези на водещата гама, но пък е постигнат добър баланс на дизайна между двата топ модела на Samsung. Galaxy Grand идва с 5-инчов екран, което означава, че потребителите, фенове на по-големия размер на екрана, ще намерят нещо, което да харесат. Макар и да е с шокиращо ниска WVGA резолюция.

Може би се чудите защо сме толкова шокирани. Добре. При условие, че екранът е с размер 5 инча, пикселите са пръснати на по-голяма площ, което води до по-ниска плътност – 187ppi. Това не може да е от значение за тези, които просто обичат по-голям екран по време на път, но ако видите повечето от новите мобилни телефони (разбира се, по-скъпите), ще ви е трудно да усетите, че получавате модел от последно поколение.

Въпреки това, като погледнем под капака, нещата започват да звучат по-апетитно. Например, Galaxy Grand има 1.2GHz двуядрен процесор с 1GB оперативна памет. Има един куп нови уиджети, с които да се забавлявате, което го прави вече по-примамливо предложение.

Камерата на гърба на Samsung Galaxy Grand е 8MP с LED светкавица. Предната е с 2MP и възможност за запис на видео при 1080p и 30 кадъра в секунда. Скоростта на затвора й е впечатляващо висока и прави отлични снимки. За съжаление Samsung Galaxy Grand не е оборудван с Pen S, но като се има предвид, че няма “Note” в номенклатурата, това едва ли е изненадващо.

Бяхме впечатлени с възможност за сърфиране в интернет на Samsung Galaxy Grand, макар и само от скоростта, а не на качеството на страниците, които се показват. Подобно на другите в Galaxy диапазона, Grand се бори с нисък на брой пиксели и впоследствие не дава най-доброто видео възпроизвеждане или предоставяне на уебсайта, особено когато е в намален мащаб.

Снимка: Samsung

Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване