03/10/13 03:21
(http://socialevo.net/)

“Art, Copy & Code”, или новият проект на Google

"Art, Copy & Code" или новият проект на Google

"Art, Copy & Code", или новият проект на Google

Името Google е доказвало неведнъж, че е синоним за иновативност и стремеж към по-добро бъдеще. Това е причината да ви представим най-новия проект на Google, а именно “Art, Copy & Code”. В ”Art, Copy & Code” екипът зад Google ще се опита да събере рекламисти, дигитални и маркетинг специалисти, както и програмисти, с една основна цел: да даде ново измерение на рекламните послания. 

Основната цел зад “Art, Copy & Code” е динамична синхронизация между дигиталните технологии и рекламата. От Google подават ръка на рекламистите, за да могат да бъдат интегрирани успешно дигитални хрумки към стандартната реклама. За тази цел от Google са събрали рекламисти, онлайн маркетинг специалисти и дигитални гурута, които да осъществят целта. Освен това на сцената на ”Art, Copy & Code” са поканени и брандове като Volkswagen, Adidas и Burberry, които да тестват своите концепции. 

google art copy code

Една от първите кампании е именно на Volkswagen, която се подвизава под името Smileage. На практика това е апликация, която има за цел да направи изживяването на пътниците повече от просто возене в кола. Проследявайки маршрути в реално време потребителите могат да взаимодействат един с друг и споделят най-приятните и запомнящи се моменти. Можем да направим асоциация със социалната мрежа Foursquare. За повече инфо можете да прочетете на страницата на приложението Smileage.

http://www.youtube.com/watch?v=PR_UYx4vSPs

Проектът “Art, Copy & Code” ще се опита да направи рекламите по-интерактивни и динамични. По този начин потретелите няма да са просто зрители, а ще бъдат част от изживяване, което брандът ще им предостави и осигури. Технологии като Bluetooth, NFC и RFID ще са само част от спомагателните средства за постигане на тази цел. Събитията, които се случват в реално време, ще могат да провокират онлайн действия, а това ще е мостът между офлайн и онлайн реалностите, в които живеем.

Снимка: Google

Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване