03/12/13 22:00
(http://ivo.bg/)

Бойте се от данайците, когато ви яхат протестите

Понеже от доста години не ми дават право на отговор КЪДЕТО И ДА БИЛО в българските медии, в които систематично се гаврят с името ми, реших да се насиля и да изгледам едно предаване в националния телевизионен ефир, за да видя що за кеф е да получиш в кафенето право на отговор срещу…Иво Инджев.

И какво да видя в предаването „На кафе” по нова телевизия, излъчено вчера на 12 март 2013 г., в което се появи самозваният „лидер” на гражданското общество Ангел Славчев, обиден от мои думи в предишно издание на същото предаване ?

Ще документирам тук правото си на отговор срещу въпросното право на отговор.

Първо да кажа в резюме, че въпросният Славчев, освен, че дефилира от седмици без да му зададат нито един неудобен въпрос в медиите, не просто присъстваше на отвратително шумен и скандиращ обиди (включително с нецензурни думи) незаконен контрамитинг (под умилителната закрила на полицията ) срещу законен митинг на мълчаливо демонстриращи граждани пред любимия на съветофилите паметник в центъра на София, но и беше сред говорителите на това поругаване на гражданските ни права.

Същият сега се умилква с частично самоцитиране какво бил казал. Но спестява факта, че наричаше лумпени законно и тихо протестиращите граждани, повечето на възрастта на родителите му ( някои преминали през ада на репресиите).

На този човек явно страхотно му се иска да бъде признат за вожд на масите, за да се опитва толкова хрисимо да се хареса на масовата публика през една масова медия- усладила му се е безнаказаността.

Ако беше последователен „революционер”, за какъвто се представя на улицата, трябваше да крещи от екрана същото, което яростно скандираха другарите и другарките му, въоръжени срещу нашето мълчание с мегафони, кречетала, съветска музика ( пусната през усилватели с явната цел да заглушат мълчанието ни), вувузели и псувни от рода на „фашистки пу.ки”. Наричаха така стотици, лично неизвестни за тях граждани на законен митинг.

Дали лично той е скандирал „никога на колене пред фашистките свине”, както ревяха под командата на мегафона другарите му? Или, бидейки между тях, „просто” се наслаждаваше, включително на крясъците, как трябва да бъдем вкупом въдворени в концлагерите на комунизма и най-вече в Сибир?

Не бил организатор, оправдава се той в „На кафе”. „Само” наричаше от мегафона „лумпени” законно и тихо протестиращите граждани.Но си спестява този цитат, когато преразказва какво е говорил лично той.

Ето още малко „избирателност” от неговата изява в предаването „На кафе”.

Понеже се представяше за служител на фирма, а го изобличих, че всъщност е съсобственик ( поради что се срами?), този активен борец против капитализма призна от екрана факта ( неудобен за крайно левичарските му фенове), но пък като смекчаващо обстоятелство заяви, че фирмата му била пред технически фалит. Как да не протестира този следовник на Че Гевара ( нали така се подписва – Ангел Че), след като капиталистическото му начинание се оказало толкова неуспешно, колкото и кървавият износ на революция на онзи с баретата?!

Друг е въпросът, че въпросната фирма КА СТИЛ 2001, с корени в Москва, е всъщност семейно предприятие, оглавявано от неговия тъст Георги Иванов Гроздев. В студиото на „На кафе” Славчев беше довел ( както стана ясно- по негово настояване), съпругата си Петя ( Гроздева по баща), чиято баба има сестра на име Екатерина Якоб Маринова, бивш министър на търговията на НРБ и генерален консул в СССР…

Да продължавам ли…Мразя да правя връзки по родова линия (защото децата имат право да са различни, но случаят е олицетворение на обратното). В случая обаче просто си го проси, когато се прави на „случаен” и на социален страдалец, а всъщност не случайно е вожд на днешните млади русофили, командвани от също толкова „случайния” издател на в. „Дума” Николай Малинов, голям червен бащица на Движение русофили от ВС на БСП.

Славчев си призна и други неща, но без да разбира какво казва.
Цитирам: „ КРАЙНО ЛЕВИ И КРАЙНО ДЕСНИ СА СИ СТИСНАЛИ РЪЦЕТЕ В МОМЕНТА” , откровеничи той пред Нова телевизия.

Не му придирям за смехотворните по смисъл словесни конструкции спрямо моята личност, обвинявайки ме, че съм отправял срещу него „негативни нападки”. В главата му явно има и позитивни нападки- като това, да нарича „фашистки свине” свободолюбивите българи, понеже ужасно много обичал руския народ.

Но за радостта му от стискането на ръцете между крайно левите и крайно десните- това е откровение, което държа да забележите. И да внимавате. Защото тези наистина са си стиснали ръцете като онези железните окупатори, изобразени на орелефите на паметника на преклонението пред съветската окупация.

Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване