03/12/13 19:20
(http://www.azcheta.com/)

Етгар Керет и „Жанет 45” с видеопредизвикателство към своите читатели

keretcontestЕкипът на „Жанет 45” е намерил нов и интересен начин да предизвика интереса на читателите си. От издателството организират конкурс, с който целят да накарат феновете на Етгар Керет да покажат коя част от творчеството му ценят най-много.

Да се участва в конкурса „Прочети ни един Етгар Керет” няма нищо сложно - единственото условие е да се изпрати клип, на който участникът чете любимият си разказ от автора. От издателството желаят само клипът и подбраният разказ да са на български език и не по-дълги от 6 мин. Всеки участник може да участва само с по един клип, а мястото, условията и средстава, с които е направено видеото, не са от никакво значение.

Журито ще бъде в лицето на издателя Манол Пейков и преводача Нева Мичева, заедно със самия Керет, разбира се. Наградите са изключително интересни и са разделени на няколко нива, кое от кое по-примамливи:

- Осемте най-добри видеа ще бъдат определени чрез гласуване посредством платформата на сайта Ulympix

- Петтте най-добри от тях ще бъдат излъчени от журито и авторите им ще получат пълен комплект от издадените до момента книги в поредица "Кратки разкази завинаги"

- Авторите на двата най-добри клипа ще бъдат поканени и на вечеря с Етгар Керет по време на следващото му посещение в България (есента на 2013-а).

- Авторът на най-добрия клип, освен двете по-горни награди, ще бъде удостоен със една необикновена чест: на негово име ще бъде кръстен герой в бъдещ разказ на Етгар Керет.

Пълните условия на конкурса „Прочети ни един Етгар Керет” можете да видите тук.

Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване