03/15/13 11:19
(http://socialevo.net/)

Samsung представи официално Galaxy S4

GALAXY S 4 използва Gorilla® Glass 3* на Corning

Samsung представи официално Galaxy S4Снощи на грандиозно шоу в Radio City Music Hall, Ню Йорк бе представено четвъртото поколение от серията Galaxy S – Galaxy S4, създадено, за да ви приближи към важните неща в живота и да събере целия ви свят на едно място. 

Samsung Galaxy S4 разбира кои са най-значимите неща в живота ни и е създаден, за да преобрази начина, по-който живеем и да ни направи по-удовлетворени. Стилният и иновативен смартфон прави всеки момент значим; разбира колко са важни отношенията помежду ни, като ни позволява наистина да се свързваме с приятелите и семействата си; вярва във важността на безпроблемното изживяване, като прави живота ни лесен и ни помага, като винаги се грижи да се чувстваме добре.

Истинската красота на този телефон е в майсторски изработения му дизайн, който включва по-голям екран и по-мощна батерия без да е увеличен външния размер. Всичко това е събрано в невероятно леко (130гр) и тънко (7.9мм) тяло. GALAXY S 4 е опростен и същевременно по-мощен, държите по-малко, а виждате повече, благодарение на дизайн, който преминава границите на реалността. Първоначално GALAXY S 4 ще бъде достъпен в два цвята – Black Mist и White Frost, а по-късно през годината ще се появи и в други варианти.

майсторски изработения му дизайн

 „С GALAXY S 4, Samsung за пореден път ще трансформира начина ни на живот,”

каза Дж. К. Шин, Президент и ръководител на IT & Mobile Communication Division в Samsung.

„Всички иновативни функции на GALAXY S 4 са създадени на базата на желанията и нуждите на нашите потребители по целия свят. След успеха на своите предшественици от серията GALAXY S този телефон е следващото доказателство за значението на иновациите, вдъхновени от самите хора. Ние в Samsung никога няма да спрем да се стремим към иновациите, предизвикани от хората, така че в замяна да можем да ги вдъхновяваме.”

 Значимите моменти доставят по-голямо удоволствие

Богат живот е този, който е изпълнен със значими моменти, а GALAXY S 4 улавя и споделя тези специални мигове. GALAXY S 4 разполага с първият в света Full HD Super AMOLED дисплей, за да показва изображенията по най-добрия начин. 5-инчовият му екран има 441 ppi за впечатляващо изживяване. Освен това, GALAXY S 4 използва Gorilla® Glass 3* на Corning, , което го превръща в издържлив партньор за всички приключения, които животът ни предлага.

GALAXY S 4 използва Gorilla® Glass 3* на Corning

Оборудван с мегапикселова камера, GALAXY S 4 разполага с функция „Dual Camera”, която позволява на основната и предната камера да заснемат снимки или видеа едновременно. Когато улавят важните моменти, потебителите могат да избират от богата гама ефекти, които се поставят върху двете снимки по естествен начин, както и да регулират размера на малката снимка в голямата. Крайният резултат е впечатляващо изображение, което съчетава обекта на снимката и фона по напълно различен начин. Функцията “Dual Video”, пък, ви позволява да участвате в групови видео разговори свашето семейство и приятели.

 функция „Dual Camera”

 

Функционалността преминава отвъд Dual Camera, като устройството същевременно е оборудвано с множество изключителни режими на снимане, включително „Drama Shot”, който ви позволява да видите цялото действие в една продължителна времева линия и “Sound & Shot”, който съхранява глас и звук едновременно със самата снимка, за да гарантира, че специалните моменти са запазени по възможно най-реалистичния начин, точно така, както са се случили.

“Sound & Shot”

Значимите моменти сега могат да бъдат съхранени автоматично и във фото албум с новата функция “Story Album”. Съдържание като постинги от социалните мрежи, записки, информация за местоположение или синоптични данни, както и снимки и видео, автоматично се събира в телефона, за да създаде фото албум, който е проектиран специално за вас и специалните ви поводи и събития. Уникалните story албуми могат да бъдат подредени и доставени като офлайн фото албум, благодарение на новото партньорство на Samsung с Blurb, така че да можете да съхранявате тези ценни мигове и да ги разглеждате и споделяте многократно.

новата функция “Story Album”

Истинските връзки сближават хората

Samsung GALAXY S4 гарантира истинско свързване с хората в живота ни. Смартфонът е повече от лично устройство, което може да бъде използвано от един потребител – той ви помага лесно да споделяте и изживявате много от удоволствията в живота си със своите приятели и членовете на семейството си, независимо къде се намирате.

С функцията “Group Play” можете да се радвате на музика, снимки и игри заедно с хората около себе си, без дори да ви е необходима Wi-Fi точка за достъп или мобилен сигнал. Иновативната възможност позволява на потребителите да се свързват директно с останалите, за да споделят, играят или заедно да създават съдържание и да се забавляват на момента. Опцията “Share Music” дава на потребителите възможност да слушат една и съща песен на няколко телефона в синхрон, за да създадат най-добрата парти атмосфера.

функцията “Group Play”

GALAXY S 4 сближава хората, като побеждава езиковите бариери. Той превръща международните пътувания в удоволствие с функцията “S Translator”, която осигурява моментален превод чрез текст или глас в приложенията, включително текстовите съобщения, e-mail и ChatON. Преводът е възможен както от глас към текст, така и от текст към глас и ви гарантира правилна информация, дори в чужбина.

функцията “S Translator”

GALAXY S 4 поддържа HSPA+42 Mbps и LTE, което означава, че независимо къде в света се намирате, можете да разчитате на перфектна връзка. LTE версията поддържа до 6 канала, което позволява връзка във всички зони с LTE покритие, както и глобален LTE роуминг. (Комбинацията на канали варира във всяка държава).

Изживяването без усилие прави всичко по-удобно

В днешния свят постоянно търсим интелигентни начини да направим живота си по-лесен и спокоен. GALAXY S 4 гарантира, че задълженията ни няма да изискват усилия с иновативни функции, които засичат вашето лице, глас и емоции, за да позволят управление на екрана, което не изисква допир с пръст.

Samsung Smart Pause” ви позволява да управлявате екрана с погледа си. Когато гледате видео, то спира, ако погледнете встрани и продължава, когато отново погледнете дисплея. “Samsung Smart Scroll” ви позволява да движите браузъра или своите имейли нагоре и надолу, без да докосвате екрана. Функцията засича очите ви и разпознава движението на китката ви и след това движи страниците според тези фактори.

Samsung Smart Pause

“Air View” позволява на потребителите да посочат с пръст, за да се зареди бърз преглед на съдържанието в имейл, S Planner, галерия изображения или видео, без да се налага да ги отварят. Можете дори да видите увеличен изглед на интернет браузър или телефонен номер, който сте съхранили за бързо набиране на клавиатурата. С “Air Gesture” можете да смените песен, да движите нагоре и надолу уеб страница или да приемете повикване, като просто помахате с ръка.

“Air View”

 

“Samsung Optical Reader” прави живота дори по-лесен, като автоматично разпознава текст, визитна картичка или информация от QR кодове и осигурява практични функции като превод, разговор, текстово съобщение и търсене.

С помощта на ‘Samsung WatchON’ у дома GALAXY S 4 се превръща в дистанционно управление за системите ви за домашни забавления като телевизора, DVD плейъра и дори климатика. В допълнение, можете да се наслаждавате на разнообразно съдържание като телевизия на живо, кабелна телевизия и видео по поискване, базирано на изчерпателна информация, осигурена от EPG (Electronic Program Guide).

 ‘Samsung WatchON’

Грижа за вашето здраве и качеството ви на живот

GALAXY S 4 помага на живота ви, като ви информира за вашето здраве и състояние с помощта на новия софтуер “S Health”. Комбинацията от вградени сензори автоматично следи вашите здравни показатели, за да ви помогне да подобрите качеството си на живот. Освен това, потребителите могат лесно да проверяват състоянието си чрез хранителен дневник, дневник за упражнения и проследяване на съня, за да останат здрави и във форма. (Някои функции са възможни с допълнителни аксесоари)

новия софтуер "S Health"

За допълнително удобство и грижа, “Samsung Adapt Display” осигурява оптимално зрително изживяване, адаптирано за всеки вид приложение, а “Samsung Adapt Sound” предлага оптимални нива и видове звук, персонализирани за всеки потребител.

Samsung Adapt Sound

Samsung GALAXY S 4 ще бъде на пазара от второто тримесечие на годината в целия свят, включително САЩ в партньорство с AT&T, Sprint, T-Mobile, Verizon Wireless, както и US Cellular и Cricket. В Европа, Samsung GALAXY S 4 си партнира с глобални мобилни оператори като Deutsche Telecom, H3G, Orange, Telefonica, и Vodafone.

Мнението на мобилните оператори:

Heikki Makijarvi, SVP от Deutsche Telekom

„Новият Samsung GALAXY S4 е впечатляващ. След изключително успешното представяне на GALAXY S III в Deutsche Telekom, сме горди да представим наследника му в Европа. Щастиливи сме да работим със Samsung, за да предоставим на своите потребители ново ниво в изживяването им със смартфон.”

Yves Maitre, SVP Mobile Multimedia & Devices, France Telecom – Orange

„За нас в Orange е удоволствие да работим със Samsung отново, за да предложим еволюцията на смартфоните на своите потребители. До този момент сме въвели нови изключително бързи LTE мрежи в седем страни в Европа и сме отдадени на това да въведем LTE услугите в цяла Европа до 2015г. Това партньорство ще осигури на потребителите ни по-богата гама услуги. Благодарение на своите 4G и NFC възможности, то гарантира на потребителите ни ползите от страхотно изглеждащи устройства, които осигуряват бърз и лесен достъп до цялото им любимо съдържание, независимо къде се намират.”

Marieta Rivero, Group Devices Director на Telefonica

„GALAXY S 4 е страхотно устройство, което представлява голяма стъпка напред в най-високия клас смартфони. Щастливи сме да си партнираме, за да въведем това устройство на пазара в редица от глобалните си канали”

 

http://www.youtube.com/watch?v=2LHv1FPd1Ec

 Технически характеристики на GALAXY S 4:

Мрежа: 3G (HSPA+ 42Mbps): 850 / 900 / 1900 / 2100 MHz

4G (LTE Cat 3 100/50Mbps) : up to 6 different band sets(Dependent on market)

Размер: 136.6 x 69.8 x 7.9 mm, 130g

Дисплей: 5 inch Full HD Super AMOLED (1920 x 1080) display, 441 ppi

Процесор: 1.9 GHz Quad-Core Processor / 1.6 GHz Octa-Core Processor (според пазара, за който е предназначен)

RAM: 2GB RAM

Памет: 16/ 32/ 64 GB User memory + microSD slot (up to 64GB)

Операционна система: Android 4.2.2 (Jelly Bean)

Камера: Main(Rear): 13 Mega pixel Auto Focus camera with Flash & Zero Shutter Lag, BIS, Sub (Front): 2 Mega pixel camera, Full HD recording @30fps with Zero Shutter Lag, BIS

Функции на камерата:

Dual Camera: Dual Shot / Dual Recording/ Dual Video Call, Drama Shot, Sound & Shot, 360 Photo, Cinema Photo, Eraser, Night, Best Photo, Best Face, Beauty Face, HDR (High Dynamic Range), Panorama, Sports

Свързаност: WiFi 802.11 a/b/g/n/ac (HT80), GPS, GLONASS, IR LED, NFC, BT 4.0

Батерия: 2600mAh

 

Снимки: Samsung

Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване