03/21/13 03:00
(http://socialevo.net/)

Repix – ново приложение за вашите iPhone снимки

repixios

Repix - ново приложение за вашите iPhone снимки

Омръзна ли ви от обикновени, скучни снимки? Repix е ново, много интересно приложение, което може да направи снимките ви невероятни. С него  можете да “рисувате” върху тях с предварително зададени четки. То пристига с няколко такива, включително ”Cartoonize”, която превръща снимката ви в карикатура и, както и “Charcoal”. Допълнителните четки могат да бъдат закупени в комплект по четири. Те включват опции като “Stars” за създаване на звездно небе там, където пожелаете, и “Ван Гог”, ако искате вашата снимка да заприлича на произведение на изкуството, създадено от художника.

Repix е ново, много интересно приложение, което може да направи снимките ви невероятни.

За да използвате редактора, е нужно само да вземете снимка с приложението, направена с вашата камера или от Facebook страница. След това можете да я промените изцяло, като използвате само една четка. Ефектът може да се прилага върху част от снимката или върху цялата снимка. Можете да комбинирате и възможно най-много ефекти, важно е крайният резултат да ви харесва.

Е, ако ви е харесала идеята, можете да свалите приложението от iTunes.

Снимки: mashable, repix

Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване