03/26/13 05:34
(http://socialevo.net/)

Google+ с нова апликация за iPhone и Android

Google+ с нова апликация за iPhone и Android

Google+ с нова апликация за iPhone и Android

Социалната мрежа на Google, Google+, официално обяви в своя блог, че пуска нова версия на мобилната си апликация за мобилни устройства с операционни системи iOS и Android. Подобренията, които ще предоставя Google+ App-а са свързани със снимки, постове, профили и общности. Основният фактор за промяната е продиктуван от придобитата от Google компания Snapseed. С подобен ход от платформата показват сериозните си намерения да се намесват все по-сериозно в мобилните приложения като бъдещ канал за комуникация и браузване.

Новите промени в апликацията на Google+ отново засягат най-вече снимките. Всички знаем колко много обичаме да правим снимки, след това да ги обработваме с различни филтри и публикуваме на нашите профили. Само за няколко минутки и филтри всеки един от нас може да се превърне в професионален фотограф и да се покаже пред останалите си приятели и последователи. Промените в Google+ апликацията за iPhone и Android устройства включват едитиране на снимки чрез функции “завъртане” (rotate) и “изрязване” (crop), както и прилагане на филтрите Drama и Retrolux.

google+ апликация

Освен филтрите чрез апликацията на Google+ вече ще можем да променяме сатурацията, яркоста, контроста и още много настройки на дадена снимка. Относно постове то потребителите ще бъдат изпращани директно на сайтовете, които съдържат публикуваното видео след като натиснат “play” бутона. Бутоните “share”, “+1″ и “comment” са по-видни и отчетливи от останалия фон. Преглеждането на снимки ще става по подобие на Facebook, само чрез плъзгане на поредицата.

google plus

Споделянето на локация след чекиране вече би могло да бъде ограничено. Само кръговете, които отбележите ще виждат къде се намирате. По този начин бихте могли да информирате точно тези хора, които искате да знаят къде сте, а остналите не. Последната промяна засяга така наречените “Communities”, а тя ви дава възможност да ограничите потока на информация от тях както и да търсите определени потребители в дадена общност. 

Снимки: Google+ blog

Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване